Jurgen Klopp vrea să se bucure anul viitor de titlul pe care îl va cuceri anul acesta

Ultima actualizare:

    Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Antrenorul formației FC Liverpool, lider detașat în Premier League, a făcut o propunere foarte interesantă: vrea ca echipa să se bucure de trofeul pe care îl va câștiga când va obține titlul de campioană abia în sezonul viitor.

Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat într-un interviu pentru Sky Sports că parade pentru titlu în Premier League, trofeu care cel mai probabil îi va reveni formaţiei sale, s-ar putea organiza în sezonul viitor.

“Va veni o zi când viaţa va reveni la normal. Când cineva va găsi un vaccin, când cineva va găsi o soluţie pentru această problemă, când rata infectării va fi zero, acea zi va veni până la urmă. Atunci vom avea dreptul să sărbătorim ce vrem să sărbătorim în acea zi. Dacă va fi etapa a 12-a sau a 13-a a sezonului următor şi vrem să sărbătorim… cine ne va împiedica? Atunci trofelu va fi încă al nostru şi putem să îl arătăm în oraş şi să stăm pe autocar. Dacă alţi oameni cred că suntem complet nebuni, sincer nu îmi pasă. Dacă încă va putea fi o sărbătoare specială? Fără îndoială. Este diferit, dar diferit este uneori absolut OK”, a explicat Klopp.

Campionatul Premier League a fost suspendat în martie, din cauza pandemiei de coronavirus. După 29 de etape, Liverpool este lider în clasament, cu 82 de puncte, în timp ce a doua clasată, Manchester City, are 57 de puncte şi un joc mai puţin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net