Jurgen Klopp l-a trezit din somn pe Alex Ferguson pentru a-i spune că e campion!

klopp-jurgen-gettyimages-1258080139.jpg

Jurgen Klopp a primit medalia de campion al Angliei după meciul cu Chelsea Londra
Jurgen Klopp a primit medalia de campion al Angliei după meciul cu Chelsea Londra
Foto: Guliver / GettyImages

Artizan al triumfului echipei Liverpool FC în Premier League, după 30 de ani, Jurgen Klopp a fost desemnat antrenorul ediției 2019/2020 de către Asociaţia Managerilor din liga engleză de fotbal (LMA). Argentinianul Marcelo Bielsa, care a promovat pe Leeds United în Premier League după 16 ani, a fost desemnat cel mai bun antrenor din liga secundă engleză. La feminin distincția i-a revenit Emmei Hayes, care a câştigat în acest sezon campionatul şi Cupa Angliei cu Chelsea.

Jurgen Klopp a  primit trofeul care poartă numele lui Alex Ferguson, antrenorul care a câștigat cam tot ceea ce se putea câștiga cu Manchester United (1986-2013). Germanul a fost felicitat de tehnicianul scoțian, care a dezvăluit, potrivit lequipe.fr, că antrenorul lui Liverpool l-a trezit în miez de noapte pentru a-i spune că a devenit campion. „Am vorbit mult despre Leeds, care a petrecut 16 ani în Championship, dar Liverpool, care a trebuit să aștepte 30 de ani, este incredibil”, a spus Ferguson pentru Sky Sports. „Tu o meriți cu adevărat. Nivelul de performanță al echipei tale a fost remarcabil. Personalitatea ta a inspirat clubul. A fost o performanță minunată. Te scuz că m-ai trezit la 3  și jumătate dimineața pentru a-mi spune că ai câștigat campionatul”. 
Este de spus că Alex Ferguson este cel mai respectat antrenor de fotbal din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Și că scoțianul are relații foarte bune și cu Jurgen Klopp. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1