Juniorul Ronaldo i-a luat „foarfeca” lui tati

Ultima actualizare:

    Juniorul Ronaldo şi-a copiat tatăl
Juniorul Ronaldo şi-a copiat tatăl

La numai şapte ani, Cristiano Jr. e o copie în miniatură a starului de la Real Madrid.

Fiul starului portughez ne-a arătat că aşchia nu sare departe de trunchi. Puştiul Ronaldo a imitat perfect execuţia magnifică a tatălui său care a făcut înconjurul lumii la mijlocul săptămânii trecute.

Real Madrid şi Juventus se întâlnesc miercuri în returul unei „duble” care a consemnat cel mai frumos gol din cariera lui Cristiano Ronaldo.


    Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Poza cu lusitanul lovind mingea de la peste doi metri înălţime va rămâne una de referinţă în istoria fotbalului, nu numai a Ligii Campionilor. Ştie acest lucru chiar şi băiatul de şapte ani al lui Ronaldo, copilul făcut de atacantul portughez cu o mamă surogat.

Cristiano junior şi-a dat seama de impactul mediatic produs de „foarfeca” tatălui său şi a ţinut neapărat să facă şi el la fel. Astfel, duminica trecută, înaintea derby-ului Real – Atletico din campionatul Spaniei, fiul lui Ronaldo s-a jucat câteva minute în iarba de pe „Santiago Bernabeu”. Printre pase şi şuturi la poartă, el a găsit şi ocazia de a copia execuţia fenomenală a seniorului Ronaldo. A ieşit o „foarfecă” la scară redusă, dar gustată la maxim de fanii Realului prezenţi în tribune. Revenind la meciul de astăzi, echipa lui Cristiano Ronaldo joacă acasă pornind de la 3-0, astfel că madrilenii se pot considera deja calificaţi în semifinalele Ligii Campionilor.


    Cristiano Ronaldo junior
Cristiano Ronaldo junior

Nu e prima dată când Ronaldo junior împrumută din gesturile tatălui său. Micul Cristiano s-a fotografiat recent etalându-şi muşchii, exact la fel cum face uneori Ronaldo după ce marchează un gol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net