«Judecătorii nu vor să-mi dea maşina!»

Ultima actualizare:

    "E ceva incredibil, de desene animate. Pot să fac şi publice dovezile mele.” Dănuţ Perjă, mijlocaş
"E ceva incredibil, de desene animate. Pot să fac şi publice dovezile mele.” Dănuţ Perjă, mijlocaş

Dănuţ Perjă, fostul jucător al Rapidului, în acest moment team manager la echipa antrenată de Răzvan Lucescu, duce de mai bine de un an o luptă surdă cu justiţia din România, care refuză să-i returneze ceea ce-i aparţine de drept.

Totul a început în noaptea de 28 februarie 2010, când maşina sa de teren marca Toyota Land Cruiser, pe care tocmai plătise 50.000 de euro, i-a fost furată din zona Unirii, din faţa blocului în care locuieşte.

Timp de aproape un an nu s-a întâmplat însă nimic, iar maşina parcă fusese înghiţită de pământ. Totul până pe 17 martie 2011, când, culmea, Perjă şi-a găsit singur automobilul!

"Am parcat din întâmplare lângă ea la Mall şi mi-am dat seama după mai multe particularităţi că e vorba chiar de Toyota mea. Am chemat Poliţia, m-am dus acasă şi am luat cheile şi am descuiat-o. Era clar maşina mea şi poliţiştii mi-au dat dreptate", spune fostul fotbalist. În loc ca totul să se termine imediat cu happy-end, pentru Perjă stresul şi nervii abia atunci începuseră însă.

Poliţiştii au spus că nu i-o pot da pe loc, ci trebuie pusă sub sechestru judecătoresc şi eliberată apoi în urma unei hotărâri judecătoreşti, aşa cum prevede procedura standard. Nimic în neregulă, numai că această hotărâre judecătorească nu mai vine.

Din 17 martie 2011, până azi, dosarul său a fost judecat de 10 ori, ultima dată chiar în această dimineaţă, şi de fiecare dată cererea de a fi repus în posesia maşinii i-a fost refuzată.

"E ceva incredibil, de desene animate. Pot să fac şi publice dovezile mele. Se văd clar pe înregistrări feţele celor care mi-au furat-o din parcare. Apoi, la dosar există convorbiri telefonice între hoţi în care se sfătuiesc cum s-o dezmembreze şi să-i şteargă seriile de la motor şi a nu mai putea fi recunoscută. Practic, hoţii au pus toată maşina mea pe un şasiu al lor", a spus Perjă.

Maşina se distruge sub sechestru!

În tot acest timp, automobilul stă parcat sub sechestru la Judecătorie şi se distruge pe zi ce trece.

"Paguba mea e de 50.000 € şi nici dacă mi-ar da-o mâine n-aş mai putea s-o recuperez în totalitate. Oricum, ei nu vor să mi-o dea nici în custodie, dar între timp se distruge. Am văzut-o acum câteva zile. Are cauciucurile sparte, ştergătoarele furate, e zgâriată toată. O bătaie de joc. Dacă nu vor să-mi dea maşina, spunând că nu e toată a mea, măcar să mă despăgubească. Nu e vina mea că a fost dezmembrată", a afirmat Perjă.

Click! a scris prima dată despre acest caz în urmă cu un an

Click! a scris prima  dată despre acest  caz în urmă cu un an
Click! a scris prima dată despre acest caz în urmă cu un an

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net