Jucătorul care a vrut să-l bată pe Hagi, afară din lot!

hagi_bruscat.jpg

hagi incidente violente viitorul craiova
Hagi a intervenit între jucători, dar a fost bruscat
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Rambe, jucătorul celor de la CS U Craiova care l-a bruscat pe Gică Hagi la finalul meciului cu Viitorul, va fi exclus din echipă.

"Încă nu i-am comunicat, îi vom comunica mâine decizia clubului. Rambe va suporta consecințele la tot ceea ce a făcut. Huliganismul nu-l tolerăm! Noi nu ne facem dreptate cu pumnul, indiferent dacă a fost provocat sau nu, nu avea și nu are voie să facă astfel de lucruri. Noi suntem Universitatea Craiova și ne-am câștigat respectul tuturor cu ce am făcut pe teren, nu în afara lui. Rambe a fost angajat ca fotbalist, nu ca boxer. Va plăti pentru gestul său", a declarat managerul general al Universităţii Craiova, Marcel Popescu, la Digi Sport.

Loading...
 
 

Citește și

  • hagi incidente violente viitorul craiova

    Incidente violente au avut loc la finalul meciului FC Viitorul - CS Universitatea Craiova, scor 2-0, din Liga I, fiind implicaţi fotbaliştii şi stafurile celor două echipe. Spritele s-au încins după fluierul de final al partidei în momentul în care băieții lui Hagi s-au bucurat pentru că au urcat pe locul 1.

  • Gheorghe Hagi a acumulat multe frustrări în ultima vreme, iar greşelile de arbitraj şi faptul că se chinuie să finanţeze proiectul Viitorul l-au adus pe culmile disperării.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1