Jucătorii Sportului au găsit din nou vestiarul încuiat!

Ultima actualizare:

Finanţatorul Vasile Şiman i-a anunţat pe jucători luni seară că sunt programaţi la vizita medicală în această dimineaţă. Fotbaliştii s-au prezentat la sediul clinicii din Chiajna.

După-amiază, 15 jucători au mers la stadionul din Regie pentru antrenament, dar vestiarele erau închise.

Cei doi reprezentanţi ai AFAN care i-au însoţit pe jucători au anunţat că vor trimite o notificare către Sportul Studenţesc pentru a afla când sportivii se pot pregăti sub comanda unui antrenor.

AFAN va solicita şi programul de pregătire pe restul săptămânii, locul de disputare al antrenamentelor şi sub conducerea cărui antrenor.

Sunat de cei de la AFAN, antrenorul Tibor Selymes le-a cerut acestora să nu îl mai deranjeze cu apelurile telefonice deoarece el nu este tehnicianul Sportului Studenţesc. Selymes a explicat că se află de o lună în negocieri cu Sportul Studenţesc, însă nu a semnat actele. Totuşi, la meciul cu Farul din etapa precedentă, Selymes era trecut pe foaia de joc la secţiunea rezervată antrenorului principal.

De unde a început scandalul

În cursul dimineţii de sâmbătă, părinţii mai multor jucători, nemulţumiţi de întârzierile salariale din ultimele luni, şi patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, s-au înjurat şi ameninţat reciproc. Părinţii au ajuns la stadionul echipei Juventus din Colentina, unde era programată întâlnirea, cu aproximativ două ore înaintea meciului, iar la sosirea lui Şiman i-au reproşat acestuia modul în care conduce clubul. Ei i-au solicitat lui Şiman să le dea dezlegări în alb jucătorilor dacă nu doreşte să-i plătească. Discuţiile dintre patron şi părinţi au degenerat, la un moment dat ajungîndu-se la injurii şi ameninţări de ambele părţi.

Sportul Studenţesc ocupă locul 2 în Seria I a Ligii a II-a, cu 25 de puncte, fiind devansată după ce nu a disputat partida cu Farul de echipa CF Brăila, care a acumulat 26 de puncte.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net