Jucătorii lui Standard Liege: «Rednic era boss-ul!»

Ultima actualizare:

"Îi datorez totul lui Rednic. El este cel care m-a «lansat», care m-a introdus în joc şi datorită lui am înscris multe goluri. Am învăţat multe de la el şi secundul său. M-a ajutat enorm. Am învăţat multe şi m-am amuzat. Diferenţa este că în primul an nu m-am amuzat, nu m-am bucurat. Când îmi place ce fac, când mi se demonstrează încredere în mine, când mi se oferă iubire, atunci sunt performant. Aveam nevoie să fiu apreciat, să mi se arate încredere, să mi se spună lucruri, iar Rednic a făcut toate astea. Toată lumea regretă plecarea lui Rednic. Conducerea a făcut o alegere. El era apropiat de toată lumea, vorbea cu toată lumea. Ştia când ceva mergea şi când nu mergea. Ştia cum să discute cu fiecare jucător, să urle la unii, la alţii mai puţin", a declarat Paul-Jose Mpoku.

"Aveam nevoie de un boss. Şi Rednic era boss-ul. Pentru noi, cel mai bun jucător era Rednic. El este omul play-off-ului. Toţi jucătorii au făcut meciuri bune, dar cel mai bun jucător a fost Rednic. Eram pe locul 13 când ne-a preluat, am ajuns pe patru, am ajuns în cupele europene, iar la un moment dat am fi putut fi primii", a mai spus Mpoku.

Luni, Rednic a fost demis de la Standard de către preşedintele Roland Duchatelet, acesta reproşându-i transferurile românilor George Ţucudean şi Adrian Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net