Jucătorii lui Piţurcă, de casacadorii râsului!

Ultima actualizare:

    Pițurcă are ghinion la arabi
Pițurcă are ghinion la arabi

Al-Ittihad a remizat cu Al Fateh, 2-2, dar elevii s-au făcut de râs ratând un penalty şi imediat şutând în portar şi în bara transversală.

Sânmărtean şi Szukala au debutat oficial la Al-Ittihad, dar nu l-au putut salva pe fostul selecţioner. Echipa lor a revenit de la 0-2, însă vedeta Marquino s-a revanşat cu o „dublă” după ce s-a făcut de râs la o lovitură de la 11 metri.

În Arabia Saudită s-a reluat campionatul, iar prima etapă a pus faţă în faţă pe Al-Ittihad şi Al Fateh.

Trupa lui Piţi s-a văzut condusă la pauză, 2-0, iar la începutul primei reprize putea reduce diferenţa. A beneficiat de un penalty acordat uşor şi Marquino a executat. Portarul a apărat şi apoi alţi jucători de la Al-Ittihad au şutat direct în direcţia sa sau în bara transversală.

Pe final, brazilianul lui Piţurcă s-a revanşat după faza de cascadorii râsului şi a reuşit o „dublă”, într-un meci în care Sânmărtean şi Szukala nu au strălucit, primul primind şi un cartonaş galben.

La final, tehnicianul a izbucnit: „Nu mă mai întrebaţi de Al Fateh. Am ratat multe ocazii şi un penalty. Am început foarte prost, apărarea nu a fost în formă şi am făcut cadou două goluri. Nu sunt mulţumit de jucătorii mei şi voi corecta greşelile în partidele viitoare. Singurul lucru pozitiv e că am reuşit să întoarcem rezultatul”. După acest rezultat, Al-Ittihad e pe locul cinci în clasament, cu 24 de puncte.

Duşmanul Reghe e mai norocos

Laurențiu Reghecampf a mai scăpat de emoții
Laurențiu Reghecampf a mai scăpat de emoții

Piţurcă şi Reghecampf sunt la cuţite de pe vremea când ambii activau în ţară, primul la naţională, celălat la Steaua. Acum sunt rivali în Arabia Saudită, dar ex-antrenorul din Ghencea şi actual la Al-Hilal stă mai bine în clasament, fiind pe locul trei. Totuşi, în această etapă s-a chinuit cu codaşa Al Shoalah, 2-1, şi e clar că relaţia cu jucătorii saudiţi din lot e tenisonată. „Am câştigat punctele, dar nu sunt mulţumit. Ne-am creat zece ocazii şi am înscris abia pe final. Ser ca pe viitor jucătorii să se contreze şi să nu mai facă aceleaşi greşeli”, a spus Reghe. Partida a însemnat şi debutul lui Samaras la Al-Hilal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net