Jucătorii lui Leicester s-au recules la 10.000 de kilometri distanţă

Ultima actualizare:

    Jucătorii lui Leicester, la funeraliile patronului thailandez
Jucătorii lui Leicester, la funeraliile patronului thailandez

Jucătorii echipei Leicester City au participat în Thailanda la funeraliile patronului decedat într-un accident de elicopter.

Între două meciuri din Premier League, fotbaliştii clubului Leicester au zburat aproape 20.000 de kilometri, dus-întors, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Vichai Srivaddhanaprabha.

Sâmbăta trecută, Leicester City a câştigat cu 1-0 la Cardiff primul meci de după imensa tragedie care a lovit echipa cu doar câteva zile înainte, atunci când patronul thailandez s-a prăbuşit cu elicopterul în parcarea propriului stadion, decedând pe loc împreună cu alţi patru însoţitori.

Imediat după partidă, o delegaţie de 40 de persoane a celor de la Leicester, incluzându-i şi pe fotbalişti, s-a îmbarcat cu destinaţia Bangkok, capitala Thailandei, acolo Vichai Srivaddhanaprabha are parte de funeralii întinse pe o perioadă de o săptămână.

Două zile la rând, duminică şi luni, „vulpile” de la Leicester City, în frunte cu vedetele Jamie Vardy şi Kasper Schmeichel, l-au plâns pe omul care a făcut posibilă minunea din 2016, an în care micuţa echipă britanică a câştigat în mod miraculos campionatul Angliei.

Înmormântarea oficială a lui Srivaddhanaprabha e programată vineri, 9 noiembrie, ceremonie la care nu vor participa însă jucătorii lui Leicester. Asta pentru că a doua zi, sâmbătă, echipa antrenată de Claude Puel are meci acasă, în Premier League, cu Burnley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net