Jucătorii de la Union Berlin au renunțat la salarii în această lună

union_berlin.jpg

Jucatorii de la Union Berlin au fost de acord să renunțe la salariul pe luna martie
Jucatorii de la Union Berlin au fost de acord să renunțe la salariul pe luna martie
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Jucătorii formațiilor Union Berlin și Leeds United au dat dovadă de o excepțională solidaritate în aceste clipe de criză cauzată de pandemia de coronavirus. Ei au acceptat să nu mai fie plătiți în această perioadă.

Jucătorii echipei Union Berlin au acceptat să nu mai fie plătiţi, deoarece clubul se află într-o situaţie ”extraordinară şi dificilă”, din cauza opririi competiţiilor. ”Departamentul de fotbal a acceptat să renunţe la salarii. Directorii şi angajaţii au acceptat şi o soluţie de program redus, care va duce şi la o scădere a salariilor", a anunţat clubul, fără a preciza pe ce perioadă se întinde acest acord.

La formația engleză Leeds United, jucătorii şi staff-ul tehnic condus de Marcelo Bielsa au acceptat amânarea salariilor pentru a permite personalului clubului să fie plătit normal. Această decizie va permite celor 272 de angajaţi permanenţi şi temporari să-şi primească salariile în următoarele luni. ”Jucătorii mei au demonstrat o incredibilă unitate. Le mulţumim că în această perioadă au decis să aibă grijă de familia noastră lărgită”, a declarat directorul sportiv Victor Orta.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1