Jucătorii de la FC Hermannstadt nu mai primesc bani pe durata stării de urgență

miriuta.jpg

Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă
Citeste tot despre: 

FC Hermannstadt a anunţat, într-un comunicat, suspendarea contractelor jucătorilor pe perioada stării de urgenţă de urgenţă. Acesta este primul club din Liga I care ia această decizie, informează news.ro.

"Consiliul de Administraţie AFCHermannstadt a decis să suspende contractele fotbaliştilor legitimaţi pentru cât timp se va menţine starea de urgenţă în România. Măsura vine ca o consecinţă a faptului că obiectul contractului încheiat nu mai poate fi adus la îndeplinire. Asta dacă tinem cont că în prezent nu se ştie când se va relua activitatea fotbalistică din ţara noastră. Chiar şi aşa, AFC Hermannstadt le-a propus jucătorilor noştri prelungirea duratei contractelor cu o perioadă egală cu cea a suspendării. Prin urmare, aceasta va fi singura clauză care va fi modificată în înţelegerile actuale, drepturile financiare rămânând neschimbate. În acest moment, staff-ul şi toţi fotbaliştii noştri se află în autoizolare şi se pregătesc individual după un program stabilit în prealabil", se arată în comunicatul citat.

Şi Iuliu Mureşan, preşedintele FC Hermannstadt, aflat în autoizolare, a decis ca începând de luni să îşi suspende înţelegerea contractuală cu gruparea sibiană. Măsura va fi aplicată în funcţie de cât va fi menţinută starea de urgenţă provocată de virusul Sars-CoV-2 în România.

Din 16 martie, FC Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I.

Loading...