Jucătorii de la CFR Cluj, campioni și la golf cu piciorul!

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la CFR Cluj, la startul traeului e golf cu piciorul
Jucătorii de la CFR Cluj, la startul traeului e golf cu piciorul

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, întreg stafful său, jucătorii, dar și președintele Marian Copilu au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilitățile tehnice la golf cu piciorul. Totul s-a petrecut în cantonamentul din Austria, acolo unde clujenii mai au de stat până la 30 iunie.

Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare... activă. Împărțiți pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf! Dar nu în varianta tradițională! Au luat mingiile de fotbal, au eliminat din ”arsenal” crosele și au executat folosindu-și picioarele  lovituri care de care mai exacte în găurile marcate pe terenul de golf din micuțul orășel Windischgarsten. 

N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziție, glumele între coechipieri, dar și tachinările ”Bursucului”, care nu și-a scăpat din ochi jucătorii. Omrani a fost responsabilul cu muzica, atacantul fiind nedespărțit de boxa portabilă care a asigurat fundalul sonor în timpul partidei de golf cu piciorul. La finalul ”întrecerii”, tehnicianul Dan Petrescu a mărturisit că s-a simțit extrem de bine și a cerut revanșa, considerând că jucătorii l-au învins. ”Aveam nevoie de câteva ore de relaxare după prima perioadă a cantonamentului. Băieții mi-au luat fața, a trecut timpul meu... Îmi place să fac astfel de activități cu echipa. Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieți la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineața, n-am dormit deloc”, a declarat antrenorul clujenilor, Dan Petrescu

Ovidiu Hoban a lăudat inițiativa antrenorul său și a recunoscut faptul că este greu să te întreci cu Petrescu, chiar și atunci când este vorba de distracție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net