Jucător lovit cu o sticlă în cap în Franța! Meciul a fost suspendat

payet_lovit_la_cap.jpg

Dimitri Payet a avut nevoie de câteva minute să-și revină după lovitură
Dimitri Payet a avut nevoie de câteva minute să-și revină după lovitură
FOTO: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Partida dintre Olympique Lyon - Olympique Marseille, din etapa a 14-a a primei ligi franceze a fost întreruptă după ce în minutul 5 jucătorul oaspeților, Dimitri Payet, a fost lovit în cap cu o sticlă aruncată de un fan al gazdelor.

Jucătorul se pregătea săbată un corner când a fost lovit. El a primit îngrijiri medicale mai multe minute, după care arbitrul a trimis la cabine echipele. Cum oaspeții nu au mai vrut să iasă, în ciuda evacuării stadionului, meciul a fost întrerupt, o decizie urmând să fie luată în zilele următoare.

După vizionarea imaginilor, se pare că un bărbat în vârstă de 32 de ani, care nu este cunoscut ca fiind membru al vreunei grupări ultras, ar fi cel care a aruncat sticla înspre Payet. El a fost reţinut la cinci minute după incident, pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

payet_pe_jos.jpg

Dimitri Payet s-a prăbușit pe gazon după ce a primit sticla în cap
Dimitri Payet s-a prăbușit pe gazon după ce a primit sticla în cap
FOTO: Profimedia

Acesta este al doilea meci întrerupt definitiv în Ligue 1, în acest sezon şi tot al doilea în care sunt implicaţi Olympique Marseille şi Dimitri Payet, care pare a fi inamicul numărul 1 în Franţa. La 22 august, partida de la Nisa, disputată pe Stadionul Allianz Riviera, între echipa locală şi Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 76, când gazdele conduceau cu 1-0, pentru că fanii echipei gazdă au invadat suprafaţa de joc, după ce Dimitri Payet a retrimis în tribune o sticlă de apă aruncată pe teren. Situaţia s-a inflamat când ultraşii din Nisa au invadat terenul şi au început lupte între suporteri, oficiali şi jucători ai ambelor echipe. În cele din urmă, jucătorii au părăsit terenul de joc şi au intrat la cabine.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5