Joshua Kimmich spune că Germania a riscat să fie egalată de România

Ultima actualizare:

    Joshua Kimmich, în duel cu Răzvan MarinFoto: Marian Burlacu
Joshua Kimmich, în duel cu Răzvan MarinFoto: Marian Burlacu

Titular în echipa Germaniei la meciul de duminică, de pe Arena Națională din București, Joshua Kimmich (26 de ani) a declarat că naţionala sa ar fi putut fi egalată în minutul 90. Mijlocaşul german a recunoscut că el și colegii lui au avut probleme la finalizare.

Jucătorul lui Bayern Munhen a spus după meci: “Cred că am fi putut să ne facem treaba mai simplă. În minutul 90, adversarii ar fi putut egala. Am avut câteva ocazii, dar nu am găsit poziţiile bune. Am controlat jocul, dar nu am reuşit să tranşăm situaţia dincolo de orice îndoială. Pentru mine nu a fost uşor în această seară. Am fost marcat foarte strâns, dar nu cred că ar fi avut sens ca eu să părăsesc zona pe care o ocupam”, a declarat Kimmich citat de uefa.com.

O undă de nemulțumire s-a resimțit și din declarația selecționerului Germaniei, Joachim Löw: „Din punct de vedere tehnic,România este mai bună decât Islanda. Noi am câştigat mult mingea, am avut combinații bune.  Ceea ce putem să criticăm este felul în care am concretizat ocaziile. Ar fi trebuit să conducem cu 2-0. La modul general, sunt mulțumit. Am ales să fac schimbări târziu pentru că aveam jocul total sub control şi nu prea i-am permis României să aibă oportunităţi. După  toate schimbările  din echipă, de anul trecut (n.r. - mai ales din cauza COVID-19), e important să rodăm echipa anul acesta”. 

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu 1-0 (1-0), de Germania, în a 2-a etapă a Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din 2022. Unicul gol a fost marcat de Gnabry, în minutul 16.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net