Jose Mourinho s-a înțeles cu fiscul și scapă de închisoare

mourinho-jose-datorie-fisc-spania.jpg

Jose Mourinho, surprins pe teren
Jose Mourinho va achita datoria pe care o are la fiscul spaniol
Foto: Guliver / GettyImages

Antrenorul portughez Jose Mourinho va plăti 669.323 de euro fiscului spaniol și va evita astfel să ajungă la închisoare

Jose Mourinho nu este nici primul și nici ultimul om de fotbal care e prins că nu și-a plătit dările în Spania. În aceeași situație s-au mai aflat, în ultimii ani, vedete precum Messi, Ronaldo sau Modric. 
Nimeni n-a ajuns, însă, la închisoare din acest motiv, fiscul fiind mai interesat să recupereze prejudiciul, cu vâr și îndesat, decât să-i vadă pe rău-platnici în spatele gratiilor. Antrenor la Real Madrid între 2010 și 2013, portughezul a omis să declare drepturile de imagine pentru doi ani... Și potrivit cotidianul iberic ”El Mundo”, a căzut la pace cu fiscul. El și-a recunoscut vina și s-a angajat să achite 669.323 de euro. Mourinho a scăpat ieftin dacă ne gândim că el a fost condamnat și la un an de închisoare din același motiv. O pedeapsă cu suspendare fiindcă în Spania pedepsele sub doi ani nu se execută. 

A mai dat 4,4 milioane de euro 

Nu este pentru prima dată când Mourinho are datorii la fiscul iberic. În 2014, el a achitat 4,4 milioane de euro din motive asemănătoare. Acum rămâne ca noul acord încheiat de el să fie aprobat de un tribunal din Madrid. 
Antrenorul nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale. Numit în 2016 la Manchester United, el n-a izbutit să câștige cu această formație decât Europa League, anul trecut. Iar în noua ediție a campionatului Angliei, după patru etape, MU se află abia pe locul 10. Motiv pentru care se vorbește tot mai des despre înlocuirea sa cu Zidane.   

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1