Jose Mourinho revine în Anglia cu un salariu stelar

Ultima actualizare:

    Jose Mourinho antrenează pe TottenhamFOTO: Guliver/ Gettyimages
Jose Mourinho antrenează pe TottenhamFOTO: Guliver/ Gettyimages

Apele sunt agitate în prima ligă engleză de fotbal. Cu un start dezastruos de campionat, Tottenham a luat decizia demiterii lui Mauricio Pochettino și a instalării pe banca tehnică a lui Jose Mourinho.

Portughezul fost convins cu un salariu anual de 17 milioane de euro, astfel că a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2022/2023. El se va afla la a treia experiență în fotbalul englez, după cele de la Chelsea şi Manchester United. În vârstă de 56 de ani, Mourinho revine pe bancă după 11 luni, el fiind demis în decembrie 2018 de la United.

La 47 de ani, Pochettino nu a reușit să-și convingă șefii că merită să rămână la londonezi, chiar dacă nu mai departe de primăvara acestui an reușea să ducă echipa în finala Ligii Campionilor, o performanță mai mult decât surprinzătoare. Startul de sezon i-a fost însă fatal argentinianului, Tottenham ocupând acum locul 14 în clasament, din 20 de echipe. Sud-americanul antrena formația londoneză din 2014.

”L-am ales pe José pentru că e unul din cei mai de succes antrenori. Are multă experienţă, poate inspira echipa şi e un mare tactician. A câştigat trofee la fiecare club la care a antrenat şi cred că va aduce energie şi încredere în vestiar”, a declarat președintele lui Tottenham, Daniel Levy, la prezentare. Primul meci al lui Mourinho va avea loc sâmbătă, în derby-ul local cu West Ham United.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net