Jose Mourinho, iritat de o decizie a arbitrului Ovidiu Haţegan

hategan.jpg

Greşeală din Irlanda de Nord – Elveţia l-a eliminat pe român de la Mondialul rusesc, dar acesta va fluiera mâine Maribor – Sevilla
Foto Click!

Manchester United, echipa antrenată de Jose Mourinho, s-a calificat cu emoţii în finala Ligii Europa. După ce a câştigat meciul tur cu Celta Vigo (1-0), disputat în deplasare, "diavolii" n-au reuşit decât o remiză (1-1) în returul de pe teren propriu.

Pe final, partida a fost extrem de tensionată, iar brigada de arbitri din România, condusă de Ovidiu Haţegan, a fost pusă la grea încercare.

La un moment dat, spiritele s-au încins atât de tare, încât jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, undeva la centrul terenului. Pentru a calma situaţia, Haţegan a fost nevoit să scoată din buzunar cartonaşul roşu, eliminând câte un jucător din fiecare tabără, Eric Bailly de la Manchester, respectiv Roncaglia de la Celta Vigo.

Eliminarea fundaşului central Bailly nu i-a picat bine antrenorului lui United, Jose Mourinho criticând decizia radicală luată de centralul român. "Cred că a fost cartonaşul greşit. Bailly e un jucător foarte bun şi ne va lipsi mult în finală", a spus portughezul.

Finala Ligii Europa, Manchester United - Ajax, se va juca la 24 mai, la Stockholm.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1