Jose Mourinho a explicat de ce a făcut un gest provocator către fanii lui Juventus

mourinho-jose-gest-liga-campionilor-h_54758479.jpg

Jose Mourinho a dus mâna la ureche pentru a-i apostrofa pe fanii Juventusului
Jose Mourinho i-a ironizat pe fanii lui Juventus
Foto: EPA

La finalul meciului câștigat (2-1) la Torino, miercuri seară, în Liga Campionilor, antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a făcut un gest provocator spre fanii lui Juventus.

Tehnicianul formației engleze a dus mâna la ureche pentru "a-i auzi mai bine" pe fanii gazdelor cum îl fluieră. Portughezul a declarat că n-ar mai repeta gestul, dar a reacţionat în acest fel deoarece "m-au insultat 90 de minute pentru că mi-am făcut meseria. Am făcut acel gest pentru că am vrut să-i aud mai bine. Nu aş mai face-o acum, a fost în tensiunea momentului, dar am venit aici ca profesionist şi ei ei mi-au insultat familia, astfel că am recţionat", a declarat Mouriho.

Gestul lui Mourinho nu a rămas fără urmări pe teren, jucătorii echipei Juventus Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci şi Paulo Dybala înconjurându-l şi apostrofându-l pe tehnician. Ashley Young şi Sergio Romero i-au sărit în ajutor lui Mourinho, apoi stewarzii l-a escortat la vestiare.

Manchester United a învins (2-1), miercuri, în deplasare, pe Juventus Torino, într-un meci din etapa a 4-a a Hrupei H a Ligii Campionilor, meci arbitrat de Ovidiu Haţegan.

loading...
Loading...

Citește și

  • După ce luni seară Real Madrid a pierdut fără drept de apel în faţa Barcelonei, antrenorul Jose Mourinho a primit încă o veste proastă.

  • Ivorianul Didier Drogba (31 ani), atacantul echipei engleze de fotbal Chelsea Londra, nu l-a uitat pe fostul său antrenor, portughezul Jose Mourinho, cel care l-a adus la gruparea de pe Stamford Bridge, în urmă cu cinci ani, de la formaţia franceză Olympique Marseille.