Jorge Messi spune că va fi „dificil” ca fiul său să rămână la FC Barcelona

messi-jorge-barcelona-epa-efe-h_56312943.jpg

Jorge Messi a dialogat cu ziariștii la ieșirea din aeroportul de la Barcelona
Jorge Messi a dialogat cu ziariștii la ieșirea din aeroportul de la Barcelona
Foto: EPA-EFE

Sosit în Spania cu un avion privat, de la Rosario (Argentina), Jorge Messi a vorbit cu ziariștii iberici care l-au așteptat la ieșirea din aeroport. Tatăl și agentul lui Lionel Messi a catalogat drept „dificilă” varianta ca atacantul să mai rămână la FC Barcelona. Argentinianul a anunțat, prin fax, acum o săptămână, că vrea să părăsească gruparea catalană.

Dialogul dintre reporterul canalului Cuatro și Jorge Messi a fost transcris de lequipe.fr. Iată-l:
Reporter: Jorge, bună ziua! Va părăsi Leo pe Barca?
Jorge Messi: Nu știu.
R: Cum vezi situația?
JM: Dificilă.
R: Este dificil să rămână?
JM: Da. 
R: Și Manchester City este o bună opțiune?
JM: Nu știu. Nu e nimic.
R: Ați vorbit cu Pep Guardiola și ce v-a spus?
JM: Nu am vorbit cu Pep.
R: Nu ați vorbit?
JM: Nu. Nimeni n-a vorbit.
R: Și cum vedeți viitorul la Barca?
JM: Dificil. Dificil. 
Jorge Messi se va întâlni, astăzi (miercuri, 2 septembrie), cu conducerea lui FC Barcelona. Portivit ESPN, acesta va încerca să obţină eliberarea de contract a fiului său, care nu mai vrea să evolueze pentru gruparea catalană. Mai exact, Jorge Messi vrea să-l convingă pe preşedintele Jose Maria Bartomeu să-i permită atacantului să plece fără achitarea acelei clauze de reziliere de 700 milioane de euro. 
Întâlnirea dintre părți se anunță tensionată în condițiile în care fotbalistul nu s-a prezentat duminică, 30 august, la efectuarea testelor de depistare a noului coronavirus, și nici luni sau marți, când s-au efectuat primele antrenamente de la numirea antrenorului Ronald Koeman. În urmă cu o săptămână, Lionel Messi a anunțat conducerea lui FC Barcelona, printr-un fax, că dorește să părăsească formația cu care mai are contract până în iunie 2021. Fotbalistul a invocat o clauză care îi permitea să rupă unilateral înțelegerea, însă aceasta a expirat în 10 iunie anul acesta. Messi a invocat situația particulară provocată de pandemia de COVID-19, care a dus la prelungirea anului competițional până în august. LaLiga, în schimb, a dat dreptate lui FC Barcelona, anunțând că acea clauză de reziliere de 700 milioane de euro e în vigoare. 
După difuzarea veștii că Messi vrea să plece de la formația  catalană au apărut și variantele pe care le-ar avea acesta. În fruntea listei scurte a cluburilor care l-ar putea transfera se plasează Manchester City, iar alături de acesta s-ar mai afla  Manchester United, Paris Saint-Germain, Juventus, Inter Milano, Inter Miami.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1