Iuliu Mureşan se plânge de arbitraj!

Ultima actualizare:

    Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului
Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului

CFR Cluj a pierdut primul loc în campionat, preşedintele clubului explicând că totul e din cauza "fluieraşilor". El l-a asigurat pe antrenorul Dan Petrescu că are susţinerea sa, deşi fanii i-au cerut demisia "Bursucului".

"Şi la meciul de Cupă trebuia dat penalty. Acum am avut două care nu ni s-au dat. Arbitrii ne-au defavorizat. Am avut și la meciul cu Viitorul. Nici jocul nu a fost consistent. Am fost pe locul 1, am coborât, am fost peste ce ne-am așteptat la începutul campionatului. Ne-am autodepășit, ne-am atins limita, trebuie să ne reașezăm, să ne reintrăm în normal, sper să o facem cu Iașiul. E un pic de scădere a încrederii. Aici lucrăm cu Dan Petrescu să remediem", a spus preşedintele CFR-ului la Digi Sport.

Apoi, a continuat: "Trebuie să mai acceptăm faptul că nu avem cel mai bun lot din Liga 1, Steaua îl are peste. Sunt convins că ne-am autodepășit până acum, nu ne-am propus câștigarea campionatului, ne-am propus să terminăm pe loc de play-off. Să nu terminăm mai mult de șase puncte de locul 1, știm unde avem probleme, nu ne gândim la altceva decât la locul de play-off":

Dan Petrescu nu pleacă, chiar dacă fanii i-au cerut demisia: "Noi nu-i cerem demisia, cei care vin la Cluj sunt cei care țin la echipă, sunt oameni care sunt pretențioși, oamenii așteptă spectacol, deși am dat multe goluri. Probabil există această pretenție din partea spectatorilor”.

CFR nu mai e pe primul loc în campionat şi a fost eliminată din Cupa României.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net