Iulian Miu solicitat la maxim de antrenamentele lui Alexander Florescu

miu.jpg

miu
Iulian Miu şi Alexander Florescu

Iulian Miu (41 de ani), în prezent expert al Telekom Sport, are în continuare o condiție fizică excelentă, deși au trecut nouă ani de când și-a încheiat cariera sportivă.

Fostul fundaș al Stelei între anii 1996 - 2002 urmează programe intensive de antrenament sub comanda preparatorului fizic Alexander Florescu. "Tipul de antrenament pe care Iulian îl face nu este potrivit pentru oricine, având un grad mare de dificultate pentru care este nevoie de foarte multă rezistență și forță. Sesiunile noastre au loc în parc sau în pădure și au ca scop lucrarea și antrenarea tuturor grupelor de mușchi simultan pentru a crește flexibilitatea, echilibrul și mobilitatea, fiind în același timp și un bun antrenament cardio. Dacă sportivii de performanță de acum ar avea condiția fizică perfectă pe care Iulian Miu o are la 41 de ani, la nouă ani după ce s-a retras din fotbal, atunci cu siguranță sportul românesc ar fi mult mai puternic, mai avansat", a spus Alexander Florescu.
Iulian Miu a evoluat timp de șapte sezoane, din 1996 până în 2002 la Steaua, între 2002 și 2003 a jucat la FCM Bacău iar apoi s-a transferat la Bursaspor din prima ligă a Turciei.
El este foarte atent la regimul său alimentar, fiind pasionat de nutriție sănătoasă, mai ales că la începutul anului viitor va deveni pentru prima oară tătic.

Loading...

Citește și

  • Delegaţia României a avut un şoc în după-amiaza meciului cu Kazahstan, disputat după închiderea ediţiei. În hotelul luxos în care au locuit, au fost deposedaţi de sute de euro şi produse electronice.

  • steaua, rapid, old boys, meci caritabil, revansa, Pancu

    Majoritatea jucătorilor celor două mari rivale care în 2006 s-au duelat în sferturile Cupei UEFA au agăţat ghetele în cui, iar feroviarii chiar au dispărut între timp. Bucuria pentru fotbal a rămas însă intactă şi weekendul trecut s-a sunat adunarea. Iar giuleştenii au ieşit acum cu capul sus!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1