Iubita fotbalistului Cristi Manea, lovită cu piciorul în față de suporteri. Tânăra a ajuns la spital

cristian_manea_iubita.jpg

cristian manea iubita
Cristian Manea o are alături pe iubită lui, Alina. Din păcate, tânăra a tras o sperietură zdravănă la Cesena, unde a fost lovită în plină figură
Foto: arhivă personală

Bucuria calificării României în semifinalele Campionatului European de tineret a fost umbrită de un incident care se putea termina și mai rău. Iubita fotbalistului Cristi Manea, Alina, a fost lovită cu piciorul în față de unul din suporterii din tribună în momentul în care fundașul naționalei încerca să ajungă la ea.

Tânăra a speriat-o groaznic pe Manea, care a văzut-o plină de sânge. Scandalul a pornit în momentul în care o fană a vrut să facă o poză cu fotbalistul, dar acesta a brucat-o pentru a ajunge la partenera lui. În acel moment, iubitul femeii a intervenit, l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR Cluj, iar în învălmășealpă, iubita lui Manea a primit un picior în figură. Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale, a fost dusă la spital și s-a ales cu două copci.

iubita_cristi_manea_batuta.jpg

iubita cristian manea batuta in tribune
Iubita lui Cristian Manea a ajuns la spital după incidentul din tribune
Foto: Gazeta Sporturilor

 

„Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, un incident care nu-şi avea locul, suporteri români au lovit-o fără niciun motiv pe prietena lui Manea şi chiar şi un prieten de-al lor şi mi-e greu să vă spun ce simt în acest moment, pentru că aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper că cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost şi am văzut-o pe prietenă şi nu arăta deloc bine. Mă bucur că acum e bine, dar e îngrozitor, ceea ce s-a întâmplat e teribil. Manea era devastat după meci, a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a spus selecționerul Mirel Rădoi la conferința de la finalul meciului.

Naționala de tineret s-a calificat în semifinalele CE 

puscas_nationala_romania_u21.jpg

Puscas nu a marcat, dar a fost unul dintre cei mai buni români în remiza cu Franța de la Europenele U21
Puscas nu a marcat, dar a fost unul dintre cei mai buni români în remiza cu Franța de la Europenele U21
FOTO: EPA

 

Performanță e excepție a tinerilor jucători români: s-au calificat în semifinalele Campionatului European de tineret și vor participa, după 56 de ani, la Jocurile Olimpice!

Naționala României s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European Under 21, după ce a terminat aseară, la egalitate, 0-0, cu Franța. În urma acestui rezultat, ”tricolorii” au terminat grupa pe primul loc și vor juca în semifinale joi, de la ora 22.00, contra Germaniei.

Loading...

Citește și