Iorgulescu vrea mai putine echipe în Liga I. «Ar fi mai atractiv cu play off şi play out!»

Ultima actualizare:

"Se tot vorbește de un sistem cu 12-14 echipe. Eu cred că ar fi mai bine să fie mai puține formații decât sunt în prezent: valorile se vor concentra la mai puține echipe, sponsorii se vor îndrepta spre ele, iar spectacolul va fi mai atractiv. Un campionat cu play-off și play-out ar fi mult mai interesant, asta în primul rândul pentru suporteri, atât pentru cei care vin în tribune, cât și pentru cei care urmăresc meciurile la televizor.

Noi am atenționat cluburile să-și rezolve problemele actuale, pentru că nu se știe cum va rămâne cu licențierea și să nu se trezească că nu pot participa sezonul următor în primul eșalon. Din câte știu eu, condițiile de licențiere sunt la fel pentru toată Europa. Nu cred că pentru bani s-au cerut aceste condiții de licențiere, ci pentru disciplinarea cluburilor din România. Dacă mergeam pas cu pas, probabil că iar pierdeam timp.

Eu nu am făcut altceva decât să fiu vocea președinților de club. Personal, părerea mea este că această licențiere este benefică fotbalului și trebuie menținută. Ceea ce s-a discutat săptămâna trecută se referea doar la o perioadă scurtă, ca să putem duce campionatul mai departe până anumite prevederi fiscale vor intra în vigoare", a declarat acesta într-o conferinţă de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net