Iordănescu: ”Nu vreau musafiri în sufragerie permanent”

Ultima actualizare:

    Edward IordănescuFOTO: Inquam Photos
Edward IordănescuFOTO: Inquam Photos

Atunci când echipa lui revine de la 0-2 și câștigă un meci cu 3-2, un antrenor ar trebui să fie foarte vesel la conferința de presă de după partidă. Nu a fost cazul lui Edward Iordănescu, tehnicianul celor de la Gaz Metan, care a răbufnit după victoria cu Iașiul.

În vârstă de 41 de ani, antrenorul a acuzat problemele care macină clubul de interior și s-a arătat foarte deranjat de faptul că formația FC Hermannstadt ar putea juca meciuri de acasă pe stadionul echipei sale, dându-I, astfel, planul de pregătire peste cap. ”Sunt lucruri care pot să fie făcute mai bine aici, în interiorul clubului. Au fost presiuni asupra clubului, dar nu vreau eu să le dezvolt. Trebuia să vorbească un conducător al echipei. Eu vreau și lucruri interne schimbate! Am vrut să trezesc și echipa. Nu plec până la vară de aici și sunt foarte implicat. Ne-am autoimpus play-off-ul! Nimeni din club nu mi-a cerut asta! Dar din vară vreau ca lucrurile pe care eu le semnalez să fie rezolvate! Altfel nu-mi găsesc motivație. Eu sunt atașat de loc, de oraș și de comunitate. Am casă închiriată aici și dorm pe la stadion. Nu cred că am dormit zece nopți în casa mea... Aici mă refugiez și sunt atașat de suporterii de aici și d-asta vreau stabilitate. Dacă vrem să-i ajutăm, pentru că suntem colegi de județ și înainte de toate români, cred putem să ne ajutăm. Eu nu închid ușa cuiva, dar totul se poate face într-un anumit context și într-o conjunctură. Și nu cu forța și cu pumnul în gură! Mie mi-a ajuns la urechi că ori ieșim de aici cu totul, ori acceptăm o colaborare!”, a declarat Iordănescu, la conferința de presă de la finalul partidei.

El a explicat într-un mod mai plastic ce-ar însemna sosirea sibienilor la Mediaș: ”Aici e casa noatră, aici avem vestiarul, aici sunt tabieturile noastre. În hotelul ăsta dorm, la stadion. Nu acceptăm să ne jucăm. Noi aici locuim, aici stăm, muncim și vrem să fim la noi acasă, nu cu musafiri în sufragerie permanent”, a încheiat Iordănescu.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net