Iordănescu: “Lista e deschisă! Să arate că merită în avionul de Paris”

anghel iordanescu

anghel iordanescu
Anghel Iordănescu are probleme în alcătuirea lotului pentru Euro 2016
foto: Click

Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat că vor fi surprize în lotul pentru Euro, atât în privinţa jucătorilor din Liga I, cât şi a celor care evoluează în străinătate.

"Nu se pune vreodată problema să avem o noapte liniştită. Atâta timp cât pregătim campania pentru Euro, avem probleme, avem griji, dar sperăm cu toții să le rezolvăm", a spus Iordănescu la revenirea în Bucureşti. Apoi, a continuat: "E prea devreme să ne pronunțăm despre Euro. Meciul cu Lituania, n-am avut prea multe motive de satisfacție și mă refer în mod special la prima repriză. Repriza a doua a fost ceva mai bună, dar parcă, totuși, tricolorii ar trebui să ofere mai mult decât au oferit. Cu Spania a fost un joc bun, un test bun, un test de moral prin prisma rezultatului. Dar încă sunt probleme la nivelul echipei naționale".

Iordănescu le-a transmis un mesaj şi fotbaliştilor care vor la Euro: "Lista rămâne deschisă, atât pentru jucătorii din competiția internă, cât și pentru jucătorii care activează în străinătate. Cu siguranță, vor fi foarte multe surprize la lista finală. Îi atenționez pe jucători, sunt într-o competiție deschisă și ei trebuie să dovedească faptul că merită să urce în avionul pentru Paris".

Loading...
 
 

Citește și

  • romania spania fotbal

    Naţionala României a terminat la egalitate 0-0, meciul disputat la Cluj împotriva campioanei Europei, Spania. Un rezultat care ne dă speranţe pentru Campionatul European din vară. Cel mai bun jucător al României a fost, pentru a doua oară, Nicuşor Stanciu, titularizat în premieră în echipa naţională.

  • Ne mai despart mai puţin de trei luni de startul Campionatului European din Franţa. ”Tricolorii” vor fi prezenţi la turneul final, pentru prima dată după opt ani de absenţă, şi vor încerca să se lupte de la egal al egal cu granzii de pe continent. Din păcate, românii au pierdut o luptă, cea financiară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1