Iordănescu: “Lista e deschisă! Să arate că merită în avionul de Paris”

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu are probleme în alcătuirea lotului pentru Euro 2016foto: Click
Anghel Iordănescu are probleme în alcătuirea lotului pentru Euro 2016foto: Click

Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat că vor fi surprize în lotul pentru Euro, atât în privinţa jucătorilor din Liga I, cât şi a celor care evoluează în străinătate.

"Nu se pune vreodată problema să avem o noapte liniştită. Atâta timp cât pregătim campania pentru Euro, avem probleme, avem griji, dar sperăm cu toții să le rezolvăm", a spus Iordănescu la revenirea în Bucureşti. Apoi, a continuat: "E prea devreme să ne pronunțăm despre Euro. Meciul cu Lituania, n-am avut prea multe motive de satisfacție și mă refer în mod special la prima repriză. Repriza a doua a fost ceva mai bună, dar parcă, totuși, tricolorii ar trebui să ofere mai mult decât au oferit. Cu Spania a fost un joc bun, un test bun, un test de moral prin prisma rezultatului. Dar încă sunt probleme la nivelul echipei naționale".

Iordănescu le-a transmis un mesaj şi fotbaliştilor care vor la Euro: "Lista rămâne deschisă, atât pentru jucătorii din competiția internă, cât și pentru jucătorii care activează în străinătate. Cu siguranță, vor fi foarte multe surprize la lista finală. Îi atenționez pe jucători, sunt într-o competiție deschisă și ei trebuie să dovedească faptul că merită să urce în avionul pentru Paris".

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net