Ionuț Radu este dorit de Udinese

Ultima actualizare:

    Ionut RaduFOTO: EPA
Ionut RaduFOTO: EPA

Pentru Ionuț Radu, anul 2020 a adus numai dezamăgiri. S-a transferat la Parma, unde spera să fie titular și nu a făcut altceva decât să urmărească meciurile de pe bancă. Apoi, pandemia de coronavirus a întrerup campionatul din Serie A pentru cel puțin trei luni, pe care le-a petrecut în izolare.

Chiar dacă se poate întoarce la antrenamente individuale, Radu abia așteaptă să se termine campionatul, pentru a pleca de la Parma la o formația la care chiar ar putea să joace. Chiar dacă, la cei 22 de ani ai său, e considerat unul dintre portarii de viitor din Serie A, pe adresa lui nu au explodat ofertele. Până acum, doar cei de la Inter, unde ar fi rezerva lui Handanovic și-au manifestat interesul pentru el. Lucru firesc, având în vedere că aparține de milanezi. Totuși, de două zile, se pare că pe fir a mai intrat o formație: Udinese. Conform presei italiene, fosta echipă a lui Torje s-ar despărți la vară de argentinianul Juan Musso și oscilează între a-l aduce pe un alt sud-american, Agustin Rossi, care joacă la Lanus, în Argentina, sau pe Ionuț Radu.

Indiferent încotro îl vor duce pașii în vară, cert este că românul nu va renunța niciodată la visul său: acela de a apăra poarta lui Inter, formația care l-a format și l-a lansat în fotbalul mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net