Ionuţ Popa, fără mustaţă după ce Poli Timişoara a rămas în Liga I!

ionut popa

ionut popa
Ionuţ Popa, fără mustaţă
captură Digi Sport

Poli Timişoara a învins cu scorul de 3-1 pe UTA şi va rămâne şi în sezonul viitor în Liga I, după ce şi-n turul barajului de menţinere/promovare a câştigat cu 2-1. Excentricul antrenor al timişorenilor Ionuţ Popa şi-a ras mustaţa după această performanţă.

Tehnicianul bănățenilor s-a ţinut de cuvânt, el anunţând înaintea meciului că-şi va rade mustaţa dacă echipa rămâne în Liga I. În vestiar a scandat alături de jucători, cântecul preferat fiind "Să vină banii la băieţi!", dar şi "Mustaţa!, Mustaţa!". Apoi, elevii săi au început să-l radă, Straton ajutându-l pe antrenor să termine mai repede. "Acum vreo 30 de ani, când am fost la mare, nu aveam mustață și toate babele erau îndrăgostite de mine, că au zis: Uite, copilașul ăsta e cuminte și e băiat frumuşel", a spus Popa. "Am pierdut mustața. Am avut un pariu pus cu jucătorii și am crezut că ei uită. Când a venit primarul Robu în vestiar și m-a îmbrățișat, ei trăgeau de mine. M-am tuns, am dat mustața jos și la ieșirea din stadion nu mă mai cunoștea nimeni. Cu mustață eram inamic, acum nu mai sunt inamic", a mai spus el.

Loading...

Citește și

  • La Şiria, în judeţul Arad, de la ora 17.30, va avea loc returul pentru menţinerea – promovarea în Liga I dintre UTA Bătrâna Doamnă şi ACS Poli Timişoara.

  • Între Timişoara şi Arad a fost tot timpul o rivalitate aprigă la fotbal, dar problemele financiare au făcut ca cele două oraşe să nu se mai întâlnească în ultimul timp la acest nivel. Soarta le-a pus însă din nou faţă în faţă şi spiritele s-au încins până la cota de fierbere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1