Ionuţ Negoiţă:«Meme este un figurant!»

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)
Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)

Derby-ul Steaua - Dinamo a fost întotdeauna înconjurat de polemici, certuri şi scandaluri provocate artificial, iar jocul de mâine nu face nici el distincţie. Ultimul conflict îi are în prim-plan pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica, şi pe noul acţionar dinamovist, Ionuţ Negoiţă.

Cei doi au fost ieri actorii principali ai unui nou episod, "Circ înainte de derby". Cel care a deschis seria a fost Negoiţă, care a insinuat că steliştii nu joacă fair-play şi în consecinţă a cerut control antidoping pentru Tănase şi compania.

Bineînţeles, atât i-a trebuit managerului cu rol de câine de pază al Stelei, care a sărit ca ars. "Negoiţă spune că ne dopăm pentru că e de puţin timp în fotbal şi nu cunoaşte fenomenul. Da, ne dopăm prin antrenamente, prin dragostea fanilor şi prin tactica lui Reghecampf", a fost reacţia lui Mihai Stoica.

Replica nu s-a lăsat aşteptată: "Nu-mi spune mie nu ştiu ce angajat de la Steaua ce păreri am. Eu nu am acuzat pe nimeni că s-ar dopa, nu am făcut decât să ne exercităm drepturile pe care le avem ca şi club. Dacă au fost verificaţi acum două săptămîni, nu înseamnă că nu se puteau face lucruri necurate după. Nu mă interesează părerile unor persoane care fac figuraţie pe la televizor", a încheiat Ionuţ Negoiţă.

Nu mai e nici un bilet de vânzare!

Importanţa acestui Steaua - Dinamo este foarte uşor sesizabilă şi din timpul record în care fanii au epuizat cele peste 50.000 de biletele puse în vânzare.

Astfel, după ce s-au vândut în nici o săptămână, online, aproximativ 45.000 de tichete, ultimele 4.500 s-au epuizat joi la casele de la Arena Naţională în doar câteva ore.

În aceste condiţii, jocul se va disputa cu casa închisă şi se aşteaptă o atmosferă incendiară. Biletele au costat între 10 lei, cel mai ieftin şi 200 de lei, cel mai scump.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net