Ionel Ganea, părăsit de soție! Aceasta a cerut ordin de protecție

Căsnicia unuia dintre cei mai importanți fotbaliști români este pe punctul de a se încheia într-o notă de scandal.

Dana Ganea, soția fotbalistului Ionel Ganea, a anunțat că o să intenteze divorțul după această perioadă de sărbători. Asta după ce, inițial, ceruse un ordin de restricție, dar cererea formulată la Judecătoria Făgăraș nu a avut rezultatul scontat. 

Femeia a explicat, pe scurt, de ce a ajuns la această decizie radicală: „Când cineva îți ucide visele și îți distruge viitorul, ce mai poți să faci?”. Nu este pentru prima dată când cei doi sunt pe punctul de a se despărți, însăd e ata asta Dana pare convinsă să ducă la buns fârșit acțiunea de divorț. Ionel Ganea este cunoscut ca fiind o fire temperamentală, acțiunile sale din teren producând șocuri mediatice. Momentul în care "Ganezul" l-a strâns de gât pe asistentul Dorin Mudura rămâne în istoria fotbalului mondial.  

loading...
Loading...

Citește și

  • După câteva luni în care şi-au adus acuzaţii grave referitoare la viaţa de cuplu, Ionel şi Dana Ganea au ajuns la concluzia că divorţul nu este o soluţie şi au decis să reânceapă o nouă viaţă.

  • Ionel Ganea, unul dintre cei mai buni atacanţi ai României din anii 2000, a acceptat un interviu cu cărţile pe faţă în care spune lucrurilor pe nume şi nu se sfieşte să vorbească despre conflictele în care a fost implicat şi ca jucător, şi ca antrenor.