Ionel Ganea, amendat cu 5.000 de lei după ce a înjurat o ziaristă

Ultima actualizare:

    Ionel Ganea i-a desfiinţat pe cei de la Federaţie
Ionel Ganea i-a desfiinţat pe cei de la Federaţie

Tehnicianul celor de la Voluntari, Ionel Ganea, a fost sancţionat cu 5.000 de lei şi a primit un ultim avertisment din partea conducerii fiindcă la finalul meciului cu ieşenii a jignit o jurnalistă.

"Ganezul” a înjurat-o şi ameninţat-o cu bătaia pe Alina Iosub, reporter Look TV pentru partidele din zona Moldova, deranjat că a fost pus să aştepte pentru flash-interviuri, deşi în momentul respectiv exista un alt invitat la dialog. După incident, Ganea a vrut să se împace cu ziarista respectivă, dar aceasta nu i-a acceptat scuzele şi chiar i-a transmis tehnicianului că va primi o corecţie fizică atunci când echipa sa va juca la Botoşani.

"Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc...Nu mă iei pe mine cu tu! Te bag în p***a mă-tii!", au fost vorbele lui Ganea.

"Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea şi aşteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut ţărancă, ochelaristă… Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a ameninţat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-şi ceară scuze, dar e tardiv", a povestit Alina Iosub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net