Ion Marin, oficial la Zakho, Stan demis pentru “comisioane”

ilie_stan.jpg

ilie stan
Ilie Stan

"Săpăligă” e noul antrenor al echipei irakiene, “Iliesta” fiind bănuit că le-a cerut bani jucătorilor şi că şi-a însuşit o sumă consistentă de pe urma cantonamentului din România.

Ilie Stan e acuzat că ar fi luat 100.000 de dolari de la doi fotbalişti români şi un brazilian şi că o parte importantă din cei 36.000 de dolari, atât cât a costat stagiul de la Poiana Braşov, i-a intrat în buzunare.

Sărbătorile de Iarnă nu au fost plăcute pentru “Iliesta”. A lăsat echipa pe locul cinci, dar motivul real al despărţirii a fost o ceartă violentă cu jucătorii, dar şi cu oficialii irakieni. Buzoianului i s-a reproşat că ar fi luat peste 100.000 de dolari într-un mod necuvenit, banii fiind oferiţi de Daminuţă, Florin Costea şi un sud-american, după ce au semnat contractele cu Zakho, conform TV Buzău. Restul ar fi venit după organizarea cantonamentului din Poiana Braşov, stagiu ce oficial a costat 36.000 de dolari.

Ion Marin este noul antrenor al irakienilor, cel care a pregătit patru echipe din Orientul Mijlociu.

Loading...

Citește și

  • fotbal irak imihai costea

    Cei patru români plecaţi să cucerească Irakul au parte de o experienţă de neuitat într-o ţară măcinată de războaie şi de sărăcie. Felul în care arată stadionul din Zakho spune totul despre condiţiile în care se joacă fotbalul în acea parte a lumii.

  • Meciul câştigat de Pandurii Târgu Jiu în faţa Concordiei Chiajna a produs o premiră în fotbalul românesc. Un tată şi un fiu au fost eliminaţi în acelaşi minut de către un arbitru.