Ioan Niculae şi-a «desfiinţat» jucătorii

Ultima actualizare:

    Apărarea Astrei  a cedat pe finalul  meciului
Apărarea Astrei a cedat pe finalul meciului

Înfrângerea cu 2-1 a Astrei în ultimele secunde ale meciului de la Galaţi l-a făcut pe patronul Ioan Niculae să „ia foc". El şi-a criticat public atât pe antrenor, dar şi pe cea mai mare parte dintre jucători.

„Începm să o luăm spre mijlocul clasamentului şi cred că vom ajunge să ne batem la retrogradare. De trei meciuri nu mai jucăm nimic, nu suntem în stare să facem trei pase ca lumea! Antrenorul Mulţescu ar face bine să explice cum de echipa a ajuns să joace atât de slab!", a tunat, la DigiSport, Ioan Niculae.

El i-a atacat apoi şi pe jucători, pincipalul luat în colimator fiind Kello, cel care a intrat în prelungiri în locul lui Lung şi care a greşit incredibil la golul victoriei gălăţene. „Kello este o chiflă! Nu va mai rămâne la Astra, cu siguranţă! Nici Tembo n-a prea jucat, a dat multe chifle şi el. Nici Fatai nu a fost cine ştie ce", şi-a încheiat tirada patronul giurgiuvenilor.

În ceea ce priveşte anunţata despărţire de preşedintele Dinu Gheorghe, patronul clubului a spus că aceasta nu s-a produs încă.

„Am avut mai multe discuţii cu el până acum. Este o persoană mai orgolioasă, dar mi-a mărturisit că nu intenţionează să plece de la Astra. Este în continuare preşedintele clubului şi sper să rămînă în această funcţie", a mai spus Niculae.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net