Ioan Niculae: ”Ar fi fost penibil să luăm bătaie ”

Ultima actualizare:

    ioan niculae
ioan niculae

Finanţatorul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae,a fost extrem de fericit că echipa sa a învins Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat.

”Am fost la băieţi, i-am felicitat, mă bucur pentru ei, pentru bucuria lor, le-am dat şi o primă. În toată săptămâna după derbiul Dinamo-FCS, eram daţi ca victime sigure. Dinamo era sigură că s-a calificat pentru că joacă la Astra. Am vrut să arătăm că nu avem niciun fel de obligaţii şi am jucat aşa cum am jucat şi la Târgu Mureş, când am scos FCSB campioană şi nu au avut bun simţ să ne mulţumească. Acei derbedei de spectatori care m-au înjurat de la începutul meciului, nu numai pe mine, ci pe toată conducerea Astrei, în final au terminat înjurnându-şi propriii patroni. Nu aşa se face, nu ăştia sutn adevăraţii suporteri ai lui Dinamo. Îmi pare rău pentru Dinamo, când eram copil am început să ţin şi am fost dinamovist, dar să vii la mine pe stadion şi să mă înjuri în toate felurile, ar fi fost penibil ca să luăm şi bătaie. De aceea am încercat să-i determin pe jucători să câştige şi au câştigat", a declarat Niculae.

 Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă în deplasare,  2-0, deAstra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I. Golurile Astrei au fost marcate de Florentin Matei '25 şi Silviu Balaure '57.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net