Inzaghi: «Cu Radu câştig meciurile!»

Ultima actualizare:

    Radu Ştefan e om de bază la LazioFoto: Guliver/ GettyImages
Radu Ştefan e om de bază la LazioFoto: Guliver/ GettyImages

Radu Ştefan e de opt ani la Lazio, dar din 2008 până azi n-a avut numai sezoane bune. Românul a oscilat şi el în joc, iar în această vară s-a pus chiar problema să plece. N-a făcut-o însă şi a decis bine.

Fundaşul în vârstă de 30 de ani a jucat primele lui două sezoane la Lazio alături de Simone Inzaghi, atacantul plecând apoi la Sampdoria. Nici nu ştiau cei doi când şi în ce conjunctură vor mai lucra împreună. În această vară, Stefano Pioli a fost demis de romani, iar Simone a asigurat interimatul până la numirea lui Marcelo Bielsa. Argentinianul n-a rezistat prea mult în „Cetatea eternă”, spre marea bucurie a lui Radu Ştefan, care nu prea s-a înţeles cu ciudatul argentinian. Şefii clubului au luat atunci o decizie riscantă, aceea de a-l ridica la rangul de “principal” pe Inzaghi. Iar lucrurile merg unse.


    Simone Inzaghi
Simone Inzaghi

Lazio e pe locul 4 în Serie A, unde a fost învinsă doar de Juventus şi de AC Milan. În rest, invincibilitate maximă pentru „biancocelesti”, care speră să prindă un loc de Liga Campionilor. După un aşa parcurs, toată lumea caută explicaţii. Gazzetta dello Sport le-a găsit şi le-a publicat în ediţia de ieri. ”Lazio joacă bine datorită relaţiei dintre Radu Ştefan, conducătorul din vestiar, şi antrenorul Simone Inzaghi. Asta e cheia succesului”, scriu italienii. „Simone s-a schimbat foarte mult de când este antrenor, nu se compară cu Simone fotbalistul. Ca să fiu sincer, la prima vedere nu credeam că o să fie antrenor. Dar acum cred că e un tehnician excelent şi că va avea succes”, a declarat Radu Ştefan.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net