A intrat în istoria Champions League! Golul din foarfecă al lui Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

    Portughezul s-a răzbunat pe spanioli printr-un hatt-trick de senzație pentru pedeapsa record primită de la Fiscul madrilen chiar înainte de meciFoto: Getty
Portughezul s-a răzbunat pe spanioli printr-un hatt-trick de senzație pentru pedeapsa record primită de la Fiscul madrilen chiar înainte de meciFoto: Getty

Aplauze la scenă deschisă pentru fotbalistul Cristiano Ronaldo, aseară, în meciul de pe stadionul Juventus.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a reușit aseară o performanță incredibilă în timpul meciului contra Juventus. Cristiano a marcat cel de-al doilea gol al serii uimind audiența. Mingea a ajuns în poartă după ce fotbalistul a executat mișcarea „foarfecă pe spate” și a reușit în foarte scurt timp să atragă asupra sa atenția întregii lumi.

Chiar și presa de specialitate a lăudat golul, pe lângă mulțimea exaltată din tribune care imediat a aplaudat acel șut spectaculos. Cei de la AS.com au titrat cronica destinată meciului: ”De pe ce planetă ai venit”, referindu-se în mod cert la omul-serii: Cristiano Ronaldo.

”Spre suprinderea lui Butragueno, se dovedește că Ronaldo a devenit cel mai bun jucător al Realului, cel puțin în Europa, cu 14 goluri marcat în actuala ediție a Ligii Campionilor și 119 în eurocariera sa de până acum, ultima reușită fiind plasată într-un muzeu al artei contemporane. El a extins festivalul de la Cardiff, din vara trecută, când Real a câștigat finala în fața lui Juve, cu un alt meci de poveste. Real are jucători mai buni decât ai lui Juventus. Benzema este nesustenabil, iar Bale este al patrulea dintre ei. Moartea este deosebit de dulce cu tridentul BBC”, au titrat cei de la AS, conform digisport.ro.


    Cristiano Ronaldo înscriind spectaculosul gol din foarfecă Foto: Getty
Cristiano Ronaldo înscriind spectaculosul gol din foarfecă Foto: Getty

Golul a fost marcat în minutul 64 contra unuia dintre cei mai buni portari: Gianluigi Buffon. Conform jurnaliștilor de la „Marca”, Cristiano visa de ceva vreme să reușeasca performanța de a marca din nou un asemenea gol. Prima dată când a reușit golul din foarfecă a fost într-un meci cu Feroe, dar la naționala Portugaliei. Tot cei de la ”Marca” au denumit golul ca fiind unul absolut fantastic, care a intrat deja în istoria Champions League.

Deși în tribune se aflau în mod majoritar fani ai lui Juventus, Cristiano a primit aplauzele cuvenite.”Închideți totul după un astfel de gol", a fost una dintre primele reacții la performanța fotbalistului.

Pe tabela de marcat a meciului dintre Real și Juventus, scorul afișat la final a fost de 3-0.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net