INTERVIU Gigi Mulţescu: «La Dinamo am fost sacrificat!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gigi Mulţescu va semna cu o formaţie din Arabia Saudită sau Turcia. Până atunci se relaxează la tenis, urmăreşte emisiunile sportive şi a prefaţat partida Dinamo - Gaz Metan, ultimele echipe antrenate.

Click!: Domnule Mulţescu ce faceţi, sunteţi în tratative cu vreo echipă?

Gigi Mulţescu: Deocamdată sunt acasă, joc mult tenis, dar tratez cu unele cluburi din Arabia Saudită şi Turcia.

Din Liga I nu v-a căutat nimeni?

Am avut probleme aici şi nu mai vreau...

Gigi Mulţescu

simeon stalpnicul png

La Dinamo cum a fost?

Am fost sacrificat la Dinamo! Am început în condiţii grele, cu jucători tineri fără experienţă, cu trialuri, unii plecau, alţii veneau, au fost transferuri care nu s-au mai făcut, a fost o perioadă tare amestecată. Un du-te, vino. M-am simţit folosit! Omul de sacrificiu, să «fac» perioada aia grea... A fost vorba şi de rezultate, dar atunci am bătut pe Cluj, acum ei spun de Chiajna, noi egal cu Petrolul, acum ei cu Ceahlăul. Nu se compară!  

Şi ce s-a întâmplat?

Au apărut imediat comentarii: De ce nu bag tineri, de ce nu-l bag pe Dănciulescu şi când juca, se spunea că nu joacă suficient. Trebuia să păstrez un echilibru. Păi, dacă am bătut pe Cluj cu 6-0, cu Dănciulescu titular, şi tot nu a fost bine!

Cum vi se pare decizia lui Danciu de a se retrage?

Este opţiunea lui. Cu mine a jucat şi titular, a mai evoluat în câteva meciuri, a stat şi alături pe bancă. Iar tinerii i-am băgat cât de mult am putut...

Ioan Becali v-a acuzat că nu folosiţi mai mult jucători ca Rotariu.

Cum nu l-am băgat? La început a jucat din repriza a doua pentru că nu era aşa bine armat fizic, apoi cum a intrat în repriza a doua, cum a dat gol! Am zis, hai domne să-l bag titular, am făcut-o în meciul cu Viitorul şi n-a dat în minge. Era minutul 60! A trebuit până la urmă să-l schimb. Trebuie să fii atent cu tinerii, să ştii când îi bagi. Eu am fost corect.

Deci l-aţi certat şi pe Rotariu.

De două ori! La meciul cu Steaua s-a dus după gol la marginea terenului şi sărbătorea cu prieteni, cu rudele. Şi i-am zis: «Hai mai repede că e 2-1 pentru ei!», dacă era pentru noi putea să mai stea. A doua oară a fost cu Petrolul. Pe final, i-am transmis prin Lazăr să ţină mingea, dar el a făcut altceva şi am pierdut două puncte!

Urmează Dinamo - Gaz Metan. Aţi fost antrenorul ambelor echipe.

Sunt mai apropiat de Dinamo, dar la Mediaş a fost una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea de antrenor. Lume civilizată, liniştită, tolerantă, conducători amabili. O mare plăcere pentru mine. Nu ştiu cine va câştiga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net