Infectat cu Covid-19, medicul unei echipe de fotbal s-a sinucis

gonzalez-medic-stade-reims-m.jpg

Clubul de fotbal din Reims i-a adus un omagiu medicului Bernard Gonzalez
Clubul de fotbal din Reims i-a adus un omagiu medicului Bernard Gonzalez
Foto: Facebook/StadeDeReims

Lumea întreagă se confruntă cu efectele pandemiei de Covid-19, numărul persoanelor infectate fiind de 1.259.960 la scară planetară, iar cel al persoanelor ucise atingând 68.421... Printre ultimele se numără și doctorul Bernard Gonzalez, medicul echipei franceze de fotbal din Reims. În vârstă de 60 de ani, acesta s-a sinucis.

Informația a fost difuzată de cotidianul ”le Parisien”, fiind preluată de lequipe.fr. A fost citat un apropiat al medicului, Arnaud Robinet, primarul orașului: ”Transmit un gând pentru părinții săi, pentru soția lui, pentru familia sa. Este o victimă colaterală a Covid-19 pentru că a fost detectat pozitiv. Știu că a lăsat un bilet pentru a-și expilca gestul, însă nu-i cunosc conținutul”.   
Vestea morții medicului Bernard Gonzalez i-a întristat pe conducătorii clubului a cărui echipă a disputat prima finală din istoria Ligii (Cupei) Campionilor Europeni la fotbal. ”Președintele clubului m-a informat. Este dificil să vorbesc. De asemenea, atacantul Gaëtan Charbonnier și-a exprimat tristețea pe Twitter.

Loading...