Îndrăgostiţi de goluri şi de amante

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru  va fi titular în  atacul României  la BelfastFOTO: Sportpictures.eu
Claudiu Keşeru va fi titular în atacul României la BelfastFOTO: Sportpictures.eu

Sâmbătă, meciul României de la Belfast va fi un duel indirect între golgheterii Claudiu Keşeru şi Kyle Lafferty. Ambii se descurcă excelent în faţa porţii, la fel cum o fac şi în viaţa particulară, acolo unde învârt femeile pe degete.

Tricolorii pregătesc derby-ul grupei de calificare la Euro 2016 contra nord-irlandezilor aşteptând veşti bune despre starea de sănătate a lui Claudiu Keşeru. În absenţa lui Marica, fostul stelist va fi principalul nostru om de gol în cazul în care va depăşi o uşoară accidentare cu care s-a ales în Qatar, la echipa Al-Gharafa. De partea cealaltă, britanicii îşi vor pune speranţele ofensive în vârful Kyle Lafferty, care a marcat până acum de 14 ori pentru naţionala ţării sale. Keşeru şi Lafferty sunt doi fotbalişti explozivi şi imprevizibili atât pe teren cât şi în afara acestuia.

Nord-irlandezul este mai crai ca românul

Astfel, e de notorietate aventura extraconjugală pe care românul a avut-o anul trecut şi care a fost la un pas să-i distrugă căsnicia. Click! a fost ziarul care l-a fotografiat pe Keşeru, pe atunci atacant la Steaua, cu amanta în boscheţi, pozele compromiţătoare determinând-o pe soţia lui Claudiu, Laura, să ia în considerare inclusiv un divorţ. Până la urmă, Keşeru a fost iertat de soţie, cel puţin de faţadă, noroc de care nu s-a bucurat şi Kyle Lafferty. Nord-irlandezul a fost protagonistul unei poveşti similare, în ciuda faptului că avea acasă una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicola Mimnagh (29 de ani), o brunetă care în 2010 a câştigat titlurile de Miss Scoţia şi Miss Marea Britanie. După ce a descoperit că Lafferty îi trimitea mesaje de dragoste unei cameriste, Nicola, sătulă de infidelităţi, a divorţat imediat.

Click! l-a prins în boscheți

Claudiu Keșeru a călcat strâmb anul trecut, în luna mai. Atunci, fotbalistul a avut o idilă cu o femeie măritată, pe care a cunoscut-o în avion, pe drum spre Cluj. Atacantul s-a văzut cu tânăra în București, în zona Camerei de Comerț, iar întâlnirea fierbinte a avut loc lângă niște boscheți, în mașina ei. Click! i-a surprins pe cei doi în momente fierbinți.

Lafferty, a treia logodnică în şapte ani

Atacantul aflat în proprietatea echipei engleze Norwich nu poate sta departe de tentaţiile feminine. În vara lui 2014, după ce s-a separat de Nicola, Lafferty a fost dat afară de la Palermo dintr-un motiv halucinant. “E un afemeiat.. A dispărut o săptămână, a luat un avion şi s-a dus la Milano după o femeie”, a declarat preşedintele lui Palermo. Acum, el şi-a anunţat o nouă logodnă, a treia în decurs de şapte ani. De această dată s-a combinat cu modelul Vanessa Chung, iar ca dovadă de iubire şi-a tatuat chipul partenerei pe braţul stâng.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net