Incredibil, dar nu şi pentru Rapid. Jucătorii au făcut vizita medicală la sat. Pancu a refuzat şi a mers pe cont propriu la INMS!

daniel_pancu_mananca-3.jpg

Veteranul de 37 de ani, singur, pe culoarul de la INMS, în aşteptarea următoarelor teste fizice. În acest timp, colegii lui terminaseră deja treaba la Chiajna
Foto Click!

Rapidiştii i-au ironizat la un moment dat pe rivalii de la Dinamo printr-un mesaj pe care scria: "Dacă plouă, sunteţi nouă...şi ăia împărţiţi în două!", aluzile la numărul lor mic de la meciuri şi de la faptul că s-au scindat la ambele peluze.

Acum, această replică tăioasă li s-ar potrivi la fix şi giuleştenilor. Forţat de criza financiară, preşedintele Dinu Gheorghe a hotărât să-i ducă pe cei nouă jucători din lot, dintre care trei portari, să facă vizita medicală la o clinică privară din Chiajna, judeţul Ilfov. Acest lucru reprezintă o premieră absolută pentru un club profesionist din prima ligă, până acum toate mergând pentru controlul periodic la Institutul Naţional pentru Medicină Sportivă de lângă Arena Naţională. Majoritatea jucătorilor au acceptat şi şi-au obţinut vizele la Chiajna, după un control superficial, dar Daniel Pancu a refuzat această ruşine. Veteranul Rapidului a ales să facă vizita medicală pe cont propriu, şi a mers pe banii lui la INMS. "N-am mai pomenit aşa ceva niciodată. Suntem unici în istorie. Nu puteam să merg la Chiajna când tot timpul am făcut vizita medicală la INMS. Am înţeles că a durat 35 de minute pentru toţi care au fost acolo", a afirmat Pancu pentru Click!. La fel ca Pancu a procedat şi portarul Virgil Drăghia.

Loading...
 
 

Citește și

  • Gabi Tamaş a revenit în prim-planul presei. Nu cu vreo ispravă bahică, ci fotbalistică. Fundaşul de 31 de ani, liber de anul trecut când şi-a reziliat contractul cu Watford, are oferte peste oferte şi este aşteptat ca astăzi să aleagă una dintre variante.

  • Dinamoviştii au început în forţă campania de achiziţii din această pauză competiţională. După Marius Niculae, israelianul Hatem Elhamid, ”câinii” l-au adus de la Târgu Mureş pe brazilianul Henrique de Jesus Bernardo. Până să impresioneze pe teren în tricoul alb-roşu, atacantul de 28 de ani ”le-a luat faţa” coechipierilor săi cu tatuajele pe care le are.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1