INCREDIBIL Copos a înfiinţat azi un nou Rapid. Vezi ce sumă «fabuloasă» a plătit

Ultima actualizare:

Deşi vrea să scape de societatea cu datorii imense, Copos a mers la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci şi a solicitat înregistrarea a două mărci noi pe numele Rapidului! Una se numeşte Asociaţia Cultural Sportivă Rapid, iar cealaltă, FC Rapid 1923. Prin asta, patronul urmăreşte două variante:

Mai întâi, Copos se asigură că în cazul falimentului actualului club, altcuiva îi va fi dificil să înfiinţeze un nou Rapid, care să fie credibil în faţa suporterilor prin nume. În plus, respectivul ar trebui să treacă tot pe la Copos pentru a primi aprobarea şi "binecuvântarea", bineînţeles nu gratis.

Apoi, este posibil să urmărească varianta ca atunci când criza va trece şi "planeta nu se va mai scufunda", George Copos să înfiinţeze un club care să poarte unul din aceste două nume, care îi vor aparţine de săptămâna viitoare. Cererea a fost semnată de preşedintele Ion Taban, a costat 20 de milioane de lei vechi.

Culmea, acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua în care George Copos încearcă să-i vândă Rapidul lui Nicolae Cristescu şi, incredibil, unul dintre cele două nume era vizat de cumpărător pentru o viitoare redenumire a giuleştenilor.

"Eu m-am întâlnit cu suporterii și am hotărât ca echipa să se numească FC Rapid 1923. Nu pot să înțeleg de ce Copos a înregistrat marca la OSIM. George Copos nu este cel mai dur negociator, ci este cel mai pervers pe care l-am întâlnit", a spus Nicolae Cristescu

Până acum, Copos avea la OSIM înregistrate numele AFC Rapid Bucureşti, UFC Rapid Bucureşti, SC FC Rapid Bucureşti şi Rapid 98 (denumire sub care funcţiona magazinul de prezentare al clubului).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net