A impresionat până a dezamăgit

laszlo_boloni.jpg

laszlo boloni
Anvers-ul lui Boloni a stat tot sezonul în play-off, iar la final a dat cu nuca în perete
Foto: AP

Ladislau Boloni părea aproape de o performanţă uriaşă la Anvers, nou promovata având o toamnă de 2017 perfectă, care a dus-o până în spatele liderului Brugge.

După Revelion lucrurile n-au mai fost însă la fel pentru trupa românului, care n-a reuşit să câştige niciun meci în noul an şi, logic, să cadă în clasament puţin câte puţin. Astfel, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Anvers a picat pe 7, la egalitate de puncte cu cu locul 6, Genk, unde se deplasează vineri în meci direct. Dacă va pierde, Anvers va mai avea doar două meciuri la dispoziţie să revină în play-off, dar unul, la Anderlecht, pare imposibil de câştigat. Astfel, din echipă europeană, Anvers s-a întors la condiţia ei de echipă de play-out şi miracolul lui Boloni în Belgia nu mai e miracol, ci doar un nou sezon modest.

Loading...

Citește și

  • Galicienii şi-au schimbat antrenorul, dar ar fi fost mai bine dacă l-ar fi adus pe Clarence Seedorf jucător, nu antrenor. Olandezul nu pare nici el soluţia salvatoare pentru La Coruna, care se îndreaptă cu paşi mici, dar siguri spre liga a doua.

  • CS U Craiova închide sezonul regulat cu ACS Poli Timişoara, nu cea mai slab clasată echipă din Liga 1, dar cu siguranţă cea mai destabilizată în 2018. Alb-albaştrii au astfel toate şanse să se ducă la 5 victorii din tot atâeta posibile în meciurile din campionat jucate pe noul Ion Oblemenco, care pare să fie secretul succesului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1