Impresarul Dumitru Tudor: «Pe Luţu l-am bătut toată pauza în baie!»

Ultima actualizare:

    Ionuţ Luţu
Ionuţ Luţu

Impresarul Dumitru Tudor afăcut o comparaţie între generaţiile vechi şi actuala selecţionată a tineretului, echipă ce tocmai a remizat cu Insulele Feroe, 2-2. Luţu a fost dat ca exemplu!

"Să vă explic diferenţa dintre tinerii de pe vremuri şi cei de acum. Când Narcis Răducan era la Focşani, un arbitru mi-a spus că acolo e un jucător foarte bun. Am mers să-l aduc în Bucureşti, la Progresul. L-am adus pe el şi pe portarul Bratu. Faceau antrenament, mâncau la mine la restaurant şi seara dormeau la cantonament.

După 6 luni i-am luat unuia dintre ei o maşină ieftină, de 1.000 de euro. Erau cuminţi, mergeau la tineret, unde nu ieseau din gura antrenorului. Nu aveau figuri, căşti, tatuaje, gel. Când tineretul mergea în acelaşi avion cu echipa mare nu le auzeai vocea. Acum, cum a venit în Bucureşti, cu primii bani, se mai şi împrumută, şi îşi cumpără maşină de fiţe, apoi căşti şi seara întreabă în ce club poate petrece noaptea. Săndoi e prea băiat bun, de aia jucătorii i s-au urcat în cap.

Păi, Creţu se plânge că a fost pălmuit? Eu îl scoteam prin geamuri! Să vă spună Luţu ce bataie i-am dat la pauza unui meci în baie după ce mi-a spus arbitrul că tot timpul înjura şi doar provoca. L-am bătut toată pauza, nu a spus nimic. Acum ăştia tineri se văd la Madrid, dar nu ştiu să-şi lege şireturile la ghete. Pe Luţu îl băteau antrenorii, dar când intra pe teren era artist", a spus Dumitru Tudor la Radio GSP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net