Ilie Stan rămâne la ASA!

Ultima actualizare:

    Ilie Stan
Ilie Stan

Oficialii de la ASA Târgu Mureş au anunţat că nu renunţă la serviciile tehnicianului Ilie Stan, deși după eșecul cu CFR, 0-2, antrenorul a tremurat pentru postul său.

”Clubul ASA Târgu Mureş dezminte informaţiile apărute în mass-media naţională, după partida cu CFR 1907 Cluj, cu privire la demiterea antrenorului principal Ilie Stan. Ca de fiecare dată, evoluţiile formaţiei sunt analizate împreună cu reprezentanţii Consiliului Director, la fel cum s-a întâmplat şi după jocul de vineri seara. Suntem conştienţi că avem, la ora actuală, o echipă în formare, care are nevoie de timp pentru a se exprima la adevărata sa valoare. Obiectivul formaţiei este în continuare salvarea de la retrogradare, antrenorul principal având totală încredere din partea conducerii clubului", se arată în comunicatul grupării.

ASA Târgu Mureş a precizat însă că dacă nu vor apărea rezultate pozitive se vor lua măsuri: ”Este adevărat că, toţi cei care susţin formaţia ASA Tîrgu-Mureş îşi doresc o creştere a nivelului de joc şi, implicit, obţinerea unor rezultate pozitive, pentru a încerca îndeplinirea obiectivului stabilit. Bineînţeles, în cazul în care rezultatele aşteptate vor întârzia să apară, conducerea clubului va lua măsurile de rigoare, pentru a păstra şanse reale de evitare a retrogradării. Mai mult, antrenorul principal Ilie Stan a fost atenţionat ca, la finalul jocurilor, declaraţiile să se refere strict la evoluţia echipei şi nu la detalii referitoare la situaţia financiară sau contractuală, în caz contrar urmând să suporte sancţiunile dictate de club”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net