Ilie Dumitrescu a analizat Steaua

Ultima actualizare:

    Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Fosta glorie stelistă Ilie Dumitrescu a vorbit despre schimbările din staff-ul roş-albaştriilor şi crede că trupa lui Reghe va domina partea a doua a campionatului.

"Cu siguranță altul va fi jocul Stelei după perioada de pregătire. Am încredere în Laurențiu, am încredere în MM, sper ca noul preparator să rezolve problemele care au fost până în prezent. A fost o diferență foarte mare între ce am văzut în perioada Neubert, față de ce a jucat Steaua când Spatafora era preparator fizic.

Sper ca Marian Lupu să vină cu un plus și echipa să arate foarte bine. Din punct de vedere fizic, Neubert a avut un rol extrem de important", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

"În momentul de față, Steaua avea nevoie de un vârf cum este Alibec. Cred că va aduce un plus enorm. Gigi a plătit o sumă uriaşă pentru el. Cu o pregătire fizică foarte bună, cu revenirea lui Tănase, cu Boldrin și De Amorim care s-au adaptat la rigorile Stelei, echipa va arăta altfel.

Boldrin va veni cu siguranță, a avut o problemă cu pașaportul fetiței. Le va da o masă jucătorilor și cred că totul se va rezolva. Budescu ar fi o lovitură pentru Steaua. E un jucător care-ți poate aduce un plus. Are o relație foarte bună de joc cu Alibec, dar și cu Boldrin și De Amorim", a mai spus Ilie Dumitrescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net