Ilie Balaci a murit. FCSB ar fi de acord cu amânarea meciului de azi cu CSU Craiova

Ultima actualizare:

    Craiova și FCSB urmează a se înfrunta în această searăFoto: Sport Pictures
Craiova și FCSB urmează a se înfrunta în această searăFoto: Sport Pictures

În această seară, la Craiova urmează a se disputa meciul de fotbal CSU Craiova - FCSB. Cum se discută despre amânarea partidei, în contextul în care Ilie Balaci a murit în această dimineață, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, la DigiSport, că gruparea roş-albastră va fi de acord cu amânarea meciului din această seară, în cazul în care oficialii de la CS Universitatea Craiova vor cere acest lucru la LPF.

Oficialul echipei bucureștene a spus: "Am auzit că cei de la Craiova vor să solicite ligii amânarea meciului, noi nu putem fi decât de acord cu orice. Indiferent ce se va decide, noi suntem de acord", a declarat Stoica.

Meciul CS Universitatea Craiova - FCSB este programat în această seară, de la ora 21.00, în etapa cu numărul 12 a Ligii I.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri. Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net