Iencsi, soluţie de compromis

Ultima actualizare:

    Iencsi a fost o bună  perioadă căpitanul  Rapidului
Iencsi a fost o bună perioadă căpitanul Rapidului

Rapid a retrogradat sezonul trecut în liga a doua, dar anunţa, prin vocea patronului Valerii Moraru, intenţii de promovare după un singur an. Situaţia din prezent nu-l prea avantajează pe Moraru: a fost refuzat de şase antrenori, l-a instalat pe Adrian Iencsi, ca soluţie de compromis, n-are jucători şi nici bani.

În fiecare zi de mai bine de două săptămâni apare un nume nou pentru banca tehnică a Rapidului. Rând pe rând, variantele Ze Maria, Florin Marin, Bergodi, Miriuţă, şi Grigoraş au picat. Toţi au recunoscut că au avut discuţii cu patronul din Giuleşti, Valerii Moraru, dar ulterior, văzând că planurile se bazează doar pe vorbe goale, au renunţat toţi. Pentru că a intrat în criză pde timp, Moraru a decis să aleagă cea mai la îndemână soluţie:Adrian Iencsi.

Luni va fi prezentat oficial

Fostul fotbalist al ”vişiniilor”,  iubit de suporteri, a povestit că şi-a expus planul de promovare cu Rapidul în urmă cu o lună, n-a mai primit niciun un răspuns, dar ieri s-a văzut din nou cu patronul şi au bătut palma. ”Se pare că sunt noul antrenor al Rapidului”, a spus fostul fundaş în vârstă de 40 de ani, proaspăt absolvent al Şcolii Federale de Antrenori şi deţinător al licenţei PRO. Luni, urmează să fie prezentat oficial, asta dacă nu se va întâmpla ceva până atunci. Tot luni, Daniel Pancu ar urma să fie numit preşedinte în Giuleşti. 

Culmea, atacantul, ajuns la 38 de ani, nu este decis să renunţe definitiv la cariera de fotbalist, aşa că este posibil să fie preşedinte-jucător. La Rapid a mai existat o situaţie asemănătoare, în 2002, atunci când Răzvan Lucescu a fost vicepreşedinte executiv, dar şi jucător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net