Ice Bucket Challenge în fotbalul românesc. Cum au luat parte Gigi Becali, Meme Stoica şi Mircea Lucescu, la provocarea momentului

Ultima actualizare:

    Adi Mutu a acceptat provocarea lui Costică AnghelacheFoto Youtube
Adi Mutu a acceptat provocarea lui Costică AnghelacheFoto Youtube

Cea mai virală campanie din ultimii ani cucereşte internetul pe zi ce trece. După ce Costică Anghelache şi Adi Mutu au fost primii oameni din fotbalul românesc care şi-au turnat o găleată de apă rece în cap, ei au fost urmaţi de Romeo Surdu, Flavius Stoican şi mijlocaşul Petrolului Pablo de Lucas.

Redactorii sport.ro au făcut o listă cu oamenii de fotbal din ţara noastră care ar putea să participe la provocare, dar şi cum au făcut-o. Iată câteva dintre încercările campaniei "Ice Bucket Challange".

1) Gabi Tamaş - ar fi vrut să facă, dar a zis că el niciodata nu foloseşte mai mult de două cuburi2) Rapid - jucătorii Rapidului au vrut şi ei să urmeze provocarea. Din păcate apa nu curge încă la ProRapid3) Mircea Lucescu - a inventat Icebucket Challenge pe vremea când antrena la Corvinul. Acum nu mai are farmec4) Claudiu Răducanu şi Dodel Tănase - "aisbachet ce?!"5) Gigi Becali a fost şi el provocat - l-a pus pe Luţu să facă în locul lui6) Meme Stoica - el face coldwater shower challenge în fiecare zi la Rahova7) Giovani Becali - el e prea mafiot ca să facă, dar a zis că poate să scuipe pe oricine până îl udă leoarcă8) George Copos - nu şi-a mai turnat apă-n cap, ca deja s-a scufundat odată cu planeta9) Gabi Matei - a încercat să ridice găleata, a căzut şi şi-a rupt piciorul. Absentează un sezon10) Marius Ianuli, zis şi Mache - din motive lesne de înţeles, el şi-a turnat găleata în cap cu o singură mână11) Şumudică - "cine mă provoacă, mă ? Băăăă, eşti pă mână cu Chirilă?"12) Chirilă - "fac provocarea, dar nu oricum. De ce să o fac aici, când pot să o fac pe Champs Elysees. Întâi mănânc nişte Coq au vin, servesc un Baba au rhum"13) Anamaria Prodan: "accept provocarea, dar nu o fac aşa ca toate sărăciile. Eu şi Reghe avem conturi cu mai multe zerouri decât puteţi voi să citiţi, aşa că o să facem "money buchet challange".14) Mititelu - i-a păcălit pe toţi că vrea să facă provocarea pe Oblemenco, apoi s-a legat cu lanţul de un gard şi a zis că nu pleacă până când Sandu Mircea şi Vasilescu Olguţa nu ajung la puşcărie15) Vasile Turcu nu a făcut ice bucket challange pentru că i-a fost frică sa nu se îmbolnavească: "Să stau ud, să răcesc şi să prind emenangita?"

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net