Icardi şi-a uimit colegii de la Inter. Le-a cumpărat câte un Rolex pentru că l-au ajutat să iasă golgheter

icardi-inter-golgheter-rolex.jpg

Mauro Icardi le-a mulţumit colegilor printr-un gest inedit pentru că l-au ajutat să devină golgheter în Italia
Foto: Instagram

Titlul de golgheter în Serie A este una dintre cele mai mari validări pentru valoarea unui atacant, cine reuşeşte acest lucru întrând automat într-o galerie foarte selectă a vârfurilor pur sânge.

În sezonul 2017-2018 doi jucători s-au bătut până la final pentru el, interistul Mauro Icardi şi lazialul Ciro Immobile. Până la urmă ambii au încheiat sezonul cu câte 29 de goluri marcate, dar Liga Profesionistă i-a oferit trofeul primului pentru că a înscris mai puţine din penalty, şase faţă de şapte ale italianului. Argentinianul s-a bucurat de reuşită, dar nu a uitat să le fie recunoscător colegilor de la Inter care l-au ajutat să marcheze de aâtea ori. Această recunoştinţă nu a rămas însă doar verbală, Icardi făcându-le zilele trecute tuturor câte un mic cadou: un ceas de lux marca Rolex în valoare de 3.000 de euro fiecare. A cumpărat 34 de de bucăţi pe care a plătit 102.000 de euro, mizilic având în vedere salariul său de 3,2 milioane de euro pe sezon. „Eu cu siguranţă nu voi uita titlul de golgheter 2017/18. Dar nu vreau să-mi amintesc singur de el, pentru că fără voi nu ar fi fost posibil”, a scris vârful nerazzurrilor pe Instagram.

icardi.jpg

Mauro Icardi e dorit de multe cluburi din Europa, dar deocamdată a rămas la Inter Milano
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • Primii doi şahişti ai lumii, norvegianul Magnus Carlsen şi americanul Fabiano Caruana, n-au reuşit să se departajeze în „timpul regulamentar”. Ca la fotbal, cineva trebuie să câştige, astfel că s-au inventat inclusiv „penalty-uri”.

  • Sportul din Rusia a fost lovit la temelie în ultima perioadă când Agenţia Naţională Antidoping a suspendat o mulţime de staruri, printre care şi Maria Şarapova. Fotbalul a fost însă ferit de astfel de evenimente, dar un jucător român afirmă lucruri care ar cam cere eliminarea acestor excepţii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1