Iată cum îi ameninţa Dumitru Tudor «Ciorbă» pe Reghecampf şi Anamaria Prodan!

CLIIMA20120810_0054_1.jpg

Ana Maria Prodan

Gazeta Sporturilor a publicat informaţii despre mesajele de ameninţare ale fostului impresar Dumitru Tudor pentru Anamaria Prodan şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

Potrivit acestora, mesajele în vizau în primul rând pe Reghe şi pe mama ei, cântăreaţa de muzică populară, Ionela Prodan.

"Dacă nu-mi dai banii, îl distrug pe Laurenţiu şi pe maică-ta!", ar fi ameninţat--o "Ciorbă" pe Anamaria Prodan.

Avocatul Dan Idiţă a dat publictăţii unui comunicat în care oferă
detalii despre şantajul fostului impresar Dumitru Tudor la adresa familiei Reghecampf.

Iată comunicatul:

"In primul rand vreau sa precizez, aviz afirmatiilor avocatului numitului Dumitru Tudor, ca familia Reghecampf nu ii datoreaza acestuia vreo suma de bani. Nu exista nici o dovada in sprijinul acestor afirmatii ale lui Dumitru Tudor, nici un act din care sa izvorasca vreo obligatie de plata in sarcina vreunui membru al familiei Reghecampf fata de Dumitru Tudor.

Nu pot oferi amanunte dar rezulta clar din materialul probator cu ce titlu a fost solicitata de catre Dumitru Tudor respectiva suma de bani.

De mai mult de un an, familia Reghecampf este amenintata insultata, terorizata efectiv, de acest individ.

Prin comunicatul pe care l-am emis impreuna cu Laurentiu Reghecampf saptamana trecuta preluat de intreaga mass-media, am precizat ca vom actiona in judecata, uzand de toate parghiile legale, toate persoanele care ameninta si insulta familia Reghecampf.

Dumitru Tudor nu a luat in seama respectivul comunicat, a continuat sa ameninte si sa santajeze familia Reghecampf si acum suporta consecintele".


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1