Iată ce spun pariorii profesioniști: Se anunță o săptămână de profit! (P)

Ultima actualizare:

Îți dorești și tu să pariezi responsabil și să ai mereu șanse de câștig? Profesioniștii prezintă metoda lor preferata de a câștiga la pariurile sportive și dezvăluie cum obțin cele mai bune rezultate.

Dintotdeauna, pariorii încearcă să găsească cele mai bune tehnici pentru a lua cotele de partea lor și pentru a obține constant încasări. O mulțime de sisteme și strategii de joc au fost inventate pe parcurs, însă, în final, fiecare sistem are și dezavantajele lui.

Care poate fi cea mai bună metodă pentru a obține mai multe șanse de câștig?

Răspunsul acestei întrebări este, de fapt, foarte simplu și va dezamăgi, probabil, pariorii care încă sunt în căutarea formulei magice care le va aduce numai profit. Ei bine, profesioniștii dezvăluie că cea mai bună metodă de a avea câștiguri constante este să ai la bază o strategie foarte bună, adică să ții cont de toate câștigurile și pierderile tale și să analizezi foarte bine toate meciurile, colectând informații utile legate de acestea. Dacă vrei să pariezi cât mai responsabil, atunci ține cont de recomandările pentru biletul zilei, analizate de cei mai buni pariori profesioniști.

Cel mai întâlnit mod prin care pariorii reușesc să câștige bilețele pe care le joacă este strategia menționată mai sus: câștiguri nu foarte mari, însă sigure și constante. Acest lucru definește un parior de succes și îl ajută să se apropie mereu de câștiguri consistente, lună de lună. Poți face acest lucru bazându-te pe cunoștințele tale, însă e nevoie să fii atent la ponturile care se etalează și să studiezi cu atenție predicțiile profesioniștilor.  Dacă ești pasionat de sporturi, să știi că săptămâna aceasta se anunță una plină de victorii, așa că nu rata ponturile pentru pariurile tale de zi cu zi!

Ai grijă să alegi cote rezonabile, pentru fiecare meci în parte. Trebuie să fii realist și rezervat, fără să te lași purtat de val și să plasezi pariuri extreme, prin care riști foarte mult. Gândește-te foarte bine la suma pe care vrei să o investești și apoi analizează cu strictețe pronosticurile. Este indicat să eviți extremele, oricât de tentante ar fi ofertele. Pariorii profesioniști știu acest lucru și de aceea au șanse foarte mari să câștige fiecare pariu plasat. Ei știu că jocurile la pariurile sportive nu constau numai în noroc sau inspirație. Pentru a paria trebuie să te documentezi foarte bine și să cunoști la perfecție echipele. Verifică istoria lor, pierderile și calculează șansele pe care le ai la momentul respectiv. Contează la fel de mult în ce formă sunt jucătorii, deoarece acest lucru poate să influențeze foarte mult.

Alege să pariezi online la cele mai bune case, cum ar fi Betano, numarul 1 in Romania la acest moment, și profită de toate bonusurile care ți se oferă, plasând pariuri direct de pe propriul smartphone, din confortul casei tale. La agențiile stradale de pariere nu vei primi toate aceste bonusuri, așa că avantajele tale scad. E mai simplu să utilizezi aplicația oferită de respectiva casă de pariuri și, astfel, vei fi în mediul tău, relaxat și potrivit pentru a te concentra la ceea ce ai de făcut.

Oricine își dorește să câștige la pariuri, însă acest lucru nu se întâmplă mereu, deoarece foarte mulți oameni nu țin cont de sfaturile celor mai avansați și nu își analizează foarte bine pariurile. Dacă vei lua în considerare toate aceste lucruri, îți poți dubla șansele de câștig, zi de zi.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net